کد خبر:۲۵۹۱۳۲
نظر سیاسیون درباره مناظره احزاب در سیما-2؛
خباز: تلویزیون محل تسویه حساب سیاسی نیست
نماینده پیشین مجلس تلویزیون را مکانی برای تسویه حساب سیاسی ندانست.
محمدرضا خباز در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه باید صدا و سیما به مناظرات تلویزیونی ادامه دهد، تصریح کرد: مناظرات سیاسی نقش بسیار مهمی در بالا بردن سطح آگاهیها و تخصص و تشخیص مردم دارد؛ به طوری که نظرسنجیهای زمان انتخابات به خوبی نشان داد که یکی از معیارهای مردم در انتخاب اصلح همین برنامهها و مناظرات تلویزیونی بود.
وی با اشاره به مناظره روز جمعه احزاب به بیان ایرادات این برنامه پرداخت و گفت: متاسفانه در طول برنامه عدهای از دوستان از مسیر اصلی خارج شده و به بیان موضوعات حاشیهای میپرداختند و مجری به وظایف خود به خوبی عمل نمیکرد.
عضو حزب اعتماد ملی ادامه داد: تلویزیونی مکانی برای تسویه حساب سیاسی نیست و وقتی افراد از مسیر مناظره خارج میشوند و یا اسم کسی را با اهانت استفاده میکنند، مجری برنامه باید با تذکر به طرفین این حق را برای آن فرد قائل شود که برای دفاع از خود، توضیحاتی را ارائه کند؛ زیرا صدا و سیما مکانی برای تخریب و زدن افراد نیست.
خباز با بیان اینکه نکات اخلاقی باید در سیما رعایت شود، ادامه داد: تمام کارهایی که ما در نظام اسلامی انجام میدهیم باید اخلاق مدار باشد و حول این محور شکل بگیرد؛ چرا که با عدم رعایت اخلاق مداری این موضوع کم کم در جامعه لوث شده و کنترل آن از دست مسئولان خارج میگردد و نهایتاً اخلاق مداری سیاسی به باد فراموشی سپرده میشود.
عضو حزب همبستگی زمان صحبت مهمانان مناظره را ایراد بعدی برنامه دانست و گفت: زمان پنج شش دقیقهای برای صحبت مهمانان برنامه کافی نیست؛ زیرا در این زمان مطالب به صورت کلی مطرح شده و به جزئیات موضوع پرداخته نمیشود.
وی در ادامه پیشنهاد داد که سیما به جای تقسیم مساوی زمان 180 دقیقهای برنامه بین شش نفر آن را به سه تایم یک ساعته تقسیم کرده تا در هر ساعت دو نفر با یکدیگر به بحث درباره موضوعات اصلی بپردازند.
خباز نظرسنجی برنامه مناظره را خیلی دقیق ندانست و تاکید کرد: صدا و سیما متعلق به تمام مردم است، بنابراین باید با ایجاد اعتماد دو طرفه بین مردم، در جذب آرای آنان تلاش کند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.