کد خبر:۲۵۹۲۴۴
جوکار در گفت وگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد:

احتمال ارسال کمیته‌ای از ایران برای بررسی اوضاع لبنان و سوریه

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاسیت خارجی مجلس از احتمال اعزام کمیته‌ای از سوی ایران در هفته آینده برای بررسی اوضاع لبنان و سوریه خبرداد.

محمدصالح جوکار نماینده یزد و صدوق در گفت وگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، درباره حمله نظامی احتمالی انگلیس به سوریه گفت: متأسفانه اقدامات خودسرانه ای که برخی کشورها در تجاوز به برخی کشورهای دیگر داشته اند و از طریق مجامع بین المللی نیز پاسخی محکم به این اتفاقات داده نشده است این کشورها را جری تر کرده تا اقداماتی فرادست قانون انجام دهند این اقدامات خلاف قوانین بین المللی است و ما از جوامع بین المللی می خواهیم تا با این اقدامات قانون شکنانه برخی از کشورها برخورد کنند.


این نماینده مجلس با بیان اینکه ایران اقدامات و حملات نظامی را محکوم می کند ابراز داشت: دخالت در امور داخلی یک کشور از سوی کشورهای دیگر در راستای تأمین منافع کشورهای دیگر خلاف قوانین بین المللی است اگر این گونه باشد هرج و مرج شکل می گیرد پس قوانین بین المللی، پروتکل ها معنای ندارد.


جوکار با بیان اینکه انتظار داریم مجامع بین المللی به طور جد با اقدامات نظامی برخورد قانونی کنند تصریح کرد: اگر اقدامات نظامی صورت گیرد قطعا مشکلاتی در منطقه ایجاد خواهد شد و دود آن به چشم ابرقدرت ها خواهد رفت.


عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در باره ارسال کمیته ای از سوی ایران برای بررسی اوضاع لبنان و سوریه گفت: این موضوع در کمیسیون امنیت ملی مطرح شده اما هنوز به تصویب نهایی نرسیده و اگر این طرح امروز مصوب شود در هفته آینده اجرایی خواهد شد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار