آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۰۱۳۷
توفیقی در جمع خبرنگاران:

برای جلب نظر نمایندگان در حال رایزنی هستم/ اعلام تصمیم درباره رئیس دانشگاه علامه در 3 روز آینده

سرپرست وزارت علوم گفت: با نمایندگان مجلس به طور غیر رسمی در حال رایزنی هستم تا در صورت معرفی به عنوان وزیر پیشنهادی رای اعتماد نمایندگان را جلب کنم.
برای جلب نظر نمایندگان در حال رایزنی هستم/ اعلام تصمیم درباره رئیس دانشگاه علامه در 3 روز آینده

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، جعفر توفیقی سرپرست وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری درحاشیه جلسه هیئت دولت درباره برخی انتقادات مطرح شده علیه وی از جمله انتقاد به برکناری رئیس دانشگاه اصفهان گفت: این موارد انتقادی تنها چند مورد است، تنها در دانشگاه صنعتی اصفهان تغییر ریاست دانشگاه را داشتیم و تنها در معاونت ها دو مورد تغییر داشته ایم، معاونت اداری مالی و معاونت پارلمانی - حقوقی بوده است.

 

وی درباره انتقادات وارده درباره ریاست دانشگاه علامه و درخواست های موجود برای تغییر ریاست این دانشگاه عنوان کرد: این انتقادها به وزارت علوم منتقل شده و در دست بررسی است که انشاءالله در 2-3 روز آینده تصمیم وزارت علوم اعلام خواهد شد.

 

توفیقی درباره اینکه آیا با نمایندگان جلسه ای داشته اید تا در صورت معرفی به عنوان وزیر پیشنهادی رای اعتماد آنها را کسب کنید گفت: بله، ارتباط با نمایندگان مجلس برقرار است و در حال تعامل با آنها هستیم، برنامه هایمان را اعلام کردیم و انشاءالله اگر به عنوان وزیر پیشنهادی معرفی شوم در مجلس به توضیح بیشتر برنامه هایم خواهم پرداخت.

 

وی همچنین درباره اینکه آیا نمایندگان با برنامه پیشنهادی شما موافق بودند یا نه، افزود: چون هنوز به طور رسمی معرفی نشده ام فعلا ارتباطات ما به شکل غیر رسمی و ارائه دیدگاهها و نقطه نظرات است.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۱۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۰۳:۴۷
من به شخصه از اون نمايندگاني كه مصالح كشور و دانشگاه رو در نظر نميگيرن و به خاطر لابي و ... به ايشون راي ميدن رو هيچ وقت حلال نميكنم چون با سرنوشت علمي من بازي ميكنن
هرگز حلال نميكنم
1
0
بدون نام
-
۱۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۸
آره اين آقا که 3 سوته داره رئيس دانشگاه عوض ميکنه. احتمالا تا چند روز آينده هم ديگه رئيس دانشگاه ها کامل عوض شدن.
باز دولت هاي قبلي که صبر ميکردن دانشگاه ها راه بيافته بعد توي آبان و آذر اتوبوسشون رو مي آوردن.
اينا که از الان داس و قطارشون آمادست!!!
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار