آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۰۳۷۸
وزیر خارجه هند :

خود را به تحریم‌های آمریکا علیه ایران متعهد نمی‌دانیم

وزیر خارجه هند در پاسخ به پرسشی راجع به برنامه دهلی نو برای دور زدن تحریم نفتی آمریکا علیه ایران تاکید کرد: ما خود را به تحریم های آمریکا متعهد نمی دانیم.
خود را به تحریم‌های آمریکا علیه ایران متعهد نمی‌دانیم

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از رسانه های هندی، وزیر نفت هند که در حاشیه کنفرانسی در دهلی‌نو سخن می گفت در پاسخ به پرسشی راجع به واردات نفت این کشور از ایران و برنامه دهلی نو برای دور زدن تحریم های آمریکا در این رابطه گفت:«ما خود را به تحریم های آمریکا متعهد نمی دانیم. ما به تحریم های سازمان ملل پایبند هستیم. ما در تحریم های سازمان ملل و قطع نامه مربوط به آن حضور داشتیم و به آن رای دادیم».


سلمان خورشید افزود: تحریم های سازمان ملل در مورد برنامه هسته ای این کشور به هند مربوط است. هند خود را متعهد به اجرای تحریم های آمریکا نمی داند.


وی در ادامه گفت مسائل دیگری برای واردات نفت ایران مطرح هستند مثل ارائه خدمات بیمه،‌ این که کشتی ها می توانند نفت ایران را حمل کنند و آیا کانال های بانکی برای پرداخت پول نفت ایران وجود دارد یا نه.


این اظهارات در حالی مطرح می شود که وزیر نفت هند برای کاهش خروج ارز از هند پیشنهاد کرده است واردات نفت این کشور از ایران افزایش یابد.


خورشید همچنین گفت مقامات اقتصادی و بانک ها در حال بررسی این موضوع هستند که چگونه پول نفت ایران را از طریق کانال بانک ترکیه ای بپردازند که در حال بسته شدن است.


از سال 2011 بر اساس توافق دو کشور 45 درصد پول نفت ایران به یورو از طریق هالک بانک ترکیه پرداخت می شد. پیش تر منابع غیر رسمی خبر داده اند در پی تحریم های جدید آمریکا این مسیر بسته شده است.


وزیر خارجه هند با تایید رسمی این موضوع گفت:«آن چه اتفاق افتاده این است که کانال بانکی در دسترس ما از طریق ترکیه هم اکنون بسته شده است. این که چگونه این موضوع را حل کنیم وظیفه مقامات اقتصادی و بانکی است».


وی در پاسخ به این پرسش که پول نفت ایران به چه شکلی داده می شود گفت نمی تواند بگوید چگونه پول نفت ایران پرداخت می شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار