هاشمی‌رفسنجانی باید تکذیب سخنانش را عملیاتی و علنی کند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۰۴۱۵
شجاعی‌کیاسری در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

هاشمی‌رفسنجانی باید تکذیب سخنانش را عملیاتی و علنی کند

نماینده ساری درباره سخنان ضدسوری هاشمی گفت: اگر این سخنان از سوی او مطرح نشده باید تکذیب آن را عملیاتی و علنی کند.

سیدرمضان شجاعی کیاسری در گفت‌وگو با خبرنگار مجلس «خبرگزاری دانشجو»، درباره سخنان ضدسوری هاشمی گفت: هاشمی چون رئیس تشخیص مصلحت نظام است، به‌عنوان یکی از مسئولان عالی‌رتبه نظام طبیعتاً باید از سیاست‌ها و اهداف کلان نظام تبعیت کند؛ زیرا هم شخصیت حقیقی و هم حقوقی دارد که شخصیت حقوقی آن بر شخصیت حقیقی‌اش می‌چربد، بنابراین هر گونه اظهارنظر وی باید مطابق با نظر و دیدگاه و کلیت و اهداف نظام باشد.


نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس با بیان اینکه اگر اظهارنظرهای او صحت داشته باشد مسائلی را ایجاد می‌کند، ابراز داشت: این اقدام اول آمریکا را برای تجاوز به سوریه تشویق می‌کند، دوم جنگ منطقه‌ای ایجاد می‌شود و دیگر جنگ آمریکا و سوریه نیست، سوم خلاف نظر، اهداف و سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی است؛ اگر چه نظام همیشه در ایجاد اصلاحات در سوریه تأکید داشته و چهارم مردم بی‌گناه سوریه با جنگ‌افروزی که دشمنانشان در حال ایجاد هستند کشته می‌شوند؛ این فضایی است که آمریکا و غربی‌ها می‌توانند بیشترین استفاده را از آن ببرند، بنابراین از هاشمی به‌عنوان یکی از اوتاد نظام توقع نمی‌رود که رای و نظری خلاف نظام داشته باشد.


وی با بیان اینکه ممکن است هاشمی بخواهد صندلی و میز خود را با فاصله از نظام و سیاست‌های آن قرار دهد، تصریح کرد: مردم هنوز متوجه نشده‌اند که سخن هاشمی در مغایرت با سخنان رهبری است یا در راستای حمایت از مردم سوریه و مخالفت با مردم این کشور، پس هاشمی و دفترش باید در این باره اطلاع‌رسانی کرده و تکذیب سخنانش را عملیاتی و علنی کند. 

پربازدیدترین آخرین اخبار