محسن تربیت دوست در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در خصوص برنامه «پایش» گفت: ما در این برنامه تمام تلاشمان را به کار برده ایم تا برنامه ای بسازیم که مورد پسند مردم باشد و مفید واقع شود.
وی افزود: این برنامه در واقع یک برنامه مردمی است، به این معنی که ما پایه برنامه را کلید زدیم، اما خود مردم با ارائه نظرات و پیشنهادها و مشارکت در برنامه، آن را پیش می برند و موضوعات و دغدغه های آنها در این برنامه طرح و بررسی می شود؛ به عنوان مثال اگر خودرو دغدغه مردم باشد، پیام ها و ایمیل ها در این حوزه زیاد می شود و پایش هم سعی می کند در این زمینه برنامه بسازد.
تهیهکننده برنامه «پایش» گفت: البته ما هنوز به اهدافی که مشخص کردیم نرسیده ایم و با لطف خدا برنامه بهتر از این خواهد شد.
تربیت دوست در خصوص مشکلات پیش روی برنامه تا اینجا گفت: همیشه برنامه سازی مشکلات خاص خودش را داشته و ما آماده بودیم تا با وجود این مشکلات برنامه را جلو ببریم؛ به عنوان مثال برخی میهمانان تحت فشار قرار می گرفتند و از حضور در برنامه انصراف می دادند و یا برخی از مسئولان نیز همکاری لازم را نداشتند.
وی گفت: ما امیدواریم وزرا و مدیران کشور در این گونه برنامه ها حضور پررنگ تری داشته باشند و به پرسش ها و مطالبات مردم پاسخ دهند.
تهیهکننده برنامه «پایش» در خصوص دعوت از کارآفرینان برای حضور در پایش گفت: افرادی که در این بخش حاضر می شوند از برترین کارآفرینان کشور هستند و فکر می کنم این بخش برنامه با حمایت از کار و سرمایه ایرانی دقیقاً در راستای هدف برنامه گام برمی دارد.
تربیت دوست گفت: پیام هایی که از تاثیرگذاری حضور میهمان کارآفرین می رسد بسیار خوشحال کننده و امیدبخش است.
وی در پایان دلیل اقبال مردم به این برنامه را مردمی بودن آن دانست و گفت: نقطه ضعف بسیاری از برنامه ها، مایوس کننده بودنشان است، در حالی که سعی ما ایجاد امید در مردم از طریق آگاهی بخشی به آنهاست.
آقايان دولت اگرميتونيدکاري براي اين مردم بکنيد
بسم ا... وگرنه خواهش ميکنيم آبروي خودرابيش از اين با اين حرفانبريد!