کامران پارسی نژاد در گفتوگو خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه متاسفانه درحال حاضر به عرصه کتاب بی توجهی می شود، اظهارکرد: وزارت ارشاد در طول تاریخ حیاتش پس از پیروزی انقلاب اسلامی از فراز و نشیب های زیادی برخوردار بوده است، البته در این راستا خواسته ها و نیازهای اهل کتاب همیشه مطرح بوده و تاحدودی دربرخی مواقع وزارت ارشاد نسبت به این مسائل پاسخگو بوده اما متاسفانه تاکنون حرکت و جریان اثربخشی را دراین عرصه شاهد نبودیم.
وی ادامه داد: از وزارت ارشاد توقع داریم به عنوان جریان ساز در حوزه ادبیات داستانی وارد شود تا شاهد دگرگونی سرنوشت ادبیات داستانی در کشور باشیم.
پارسی نژاد با اشاره به اینکه با پرداخت بودجه های قابل توجه میتوان جریان سالمی را در حوزه ادبیات داستانی و سایر ژانرهای ادبی ایجاد کرد, ابراز داشت: بودجه مناسب و کافی باعث بالا رفتن کیفیت یک اثر از لحاظ کیفی و کمی خواهد شد.
نویسنده «خورشید در آتش» در ادامه گفت: متاسفانه حق الزحمه نویسندگان در مقابل سایر هنرمندان قابل مقایسه نیست، به عقیده من این امر بر فرهنگ کشور تاثیر خواهد گذاشت و از طرفی موجب خواهد شد ادبیات داستانی کشور دچار رکود شود.
وی در همین زمینه افزود: البته من معتقدم مسئول اصلی این امر وزارت ارشاد است و ما نویسندگان توقع داریم وزارت ارشاد تحولی را در عرصه داستان نویسی ایجاد کند.
نویسنده «خورشید در آتش» ادامه داد: در طول تاریخ ایران زمانی که سرمایه گذاری خوبی در بخش فرهنگی و هنری کشور اعمال می شد رشد قابل توجهی را در این عرصه شاهد بودیم, در واقع محوریت سرمایه گذاری در گذشته نخبه پروری بود که طبیعتا این امر باعث می شد هنر و ادبیات در کشور ارتقا یابد؛ اما متاسفانه درحال حاضر وزارت ارشاد به عرصه کتاب بی توجه است.
پارسی نژاد در پایان خاطرنشان کرد: در دورانی که آقای پرویز سمت معاونت فرهنگی وزارت ارشاد را برعهده داشتند شاهد جنبش ها و حرکت های قابل توجهی از سوی ارشاد بودیم, همچنین در دوران ایشان 100اثر به چاپ رسید؛ حتی حق الزحمه ای هم که به نویسندگان تعلق می گرفت از رقم بسیار قابل توجهی برخوردار بود اما متاسفانه با پایان یافتن دوره ایشان مجددا سیر رکودی به حوزه ادبیات داستانی بازگشت.