آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۴۶۶۰

شیطنت سی ان ان در تحریف سخنان روحانی

شبکه خبری سی‌ان‌ان که اخیرا با رئیس جمهوری کشورمان در نیویورک مصاحبه کرده است بخشی از سخنان وی درباره هولو کاست را تحریف کرده است.
شیطنت سی ان ان در تحریف سخنان روحانی

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، شبکه خبری سی‌ان‌ان پس از سخنرانی دکتر حسن روحانی در شصت و هشتمین مجمع عمومی با وی مصاحبه کرد.

 

کریستین امان‌پور خبرنگار این شبکه آمریکایی نظر روحانی درباره هولوکاست را پرسید که وی اینگونه پاسخ داد:

 

من قبلا گفتم که من تاریخ دان نیستم و ابعاد حوادث تاریخی را تاریخ دانان باید تبیین کنند، بیان کنند و توضیح بدهند. اما به طور کلی هرگونه جنایتی که در تاریخ علیه بشریت اتفاق افتاده باشد و از جمله جنایتی که نازی ها انجام دادند چه در مورد یهودیان و چه در مورد غیر یهودیان از نظر ما کاملا محکوم است همانطور که امروز هم اگر جنایتی انجام شود علیه هر ملتی یا هر دینی یا هر قومیتی یا هر اعتقادی، ما آن جنایت و نسل کشی را محکوم می کنیم بنابراین کار نازی ها محکوم است بنابراین ابعادی که شما می گویید به عهده مورخین و محققین است که آن ابعاد را روشن کنند. من محقق تاریخی نیستم.

 

اما سی‌ان‌ان در اقدامی خلاف اخلاق رسانه‌ای و در جهت تامین منافع رژیم صهیونیستی در پایگاه خبری خود ترجمه سخنان رئیس جمهور کشورمان را تحریف کرده و واژه «هولوکاست» را اضافه کرده و مواردی را که آقای روحانی به هیچ وجه بیان نکرد به آن افزوده و اینگونه نوشته است که: من قبلا گفتم که من تاریخ دان نیستم اما وقتی صحبت از ابعاد هولوکاست به میان می‌آید، این تاریخ دانان هستند که باید درباره آن نظر بدهند.

 

سی‌ان‌ان همچنین بخش دیگری از پاسخ روحانی در همین زمینه را اینگونه ترجمه کرده که در اصل چنین چیزی به زبان وی جاری نشده است: هر گونه جنایتی که آنها علیه یهودیان انجام داده‌اند ما محکوم می‌کنیم، گرفتن جان انسان در خور سرزنش است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
عليرضا
-
۰۴ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۵۲
خدا به ادم عقل داده
همچين کسي که ادعاي حقوق دان بودن مي کنه بايد بدونه که طوري حرف بزنه که نشه تحريفش کرد
سخنان جناب روحاني در باره ي هولوکاست طوري نبود که با اعتقادات ما و منويات حضرت آقا بخونه
بلکه طوري بود که غربي ها و اسرائيل خوششون بياد
واقعا متاسفم
2
0
پربازدیدترین آخرین اخبار