برپايي نمايشگاه «ياس و آتش» در دانشگاه تربيت معلم آذربايجان
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۵۱۶

برپايي نمايشگاه «ياس و آتش» در دانشگاه تربيت معلم آذربايجان

نمايشگاه «ياس و آتش» به مناسبت ايام فاطميه از 20 ارديبهشت ماه به مدت يك هفته در سالن شهريار دانشكده ادبيات دانشگاه تربيت معلم آذربايجان گشايش يافت.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از تبريز، اين نمايشگاه به همت نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه تربيت معلم آذربايجان، مجمع اسلامي دانشجويان پيرو خط امام و بسيج دانشجويي اين دانشگاه برپا شده است.

بر پايه اين گزارش، در اين غرفه ها با استفاده از پوسترها و ماكت ها سعي شده تا عناوين نامگذاري شده براي هر غرفه به تصوير كشيده شود؛ به طور مثال در غرفه حجاب، پوشش زنان يهود، مسيحيت و زرتشت در قالب پوستر به نمايش گذاشته شده است.

اين گزارش حاكي است، در غرفه تهاجم فرهنگي موضوع كرشمه هاي شيطاني در قالب ساخت طرحي از اسب تروا نشان داده شده است؛ در جنگ تروا با يونان، وقتي تروا نتوانست يونان را شكست دهد، يك اسب به عنوان هديه به يونان فرستاد و آنان غافل بودند كه داخل اسب پر از سربازان ترواست، سربازان شبانه از داخل اسب خارج شدند و تمام شهر يونان را ويران كردند.

در اين غرفه ها با طراحي اين اسب و نماد عروسك هاي باربي تلاش براي بي هويت كردن جوانان كشورمان به نمايش گذاشته شده است.

لازم به ذكر است، اين نمايشگاه به منظور تبيين فرهنگ ائمه اطهار و احياي فرهنگ امر به معروف و نهي از منكر برپا شده است.

همچنين غرفه اي جهت فروش چادر ملي، مقنعه و پوشش هاي مختلف اسلامي با قيمت مناسب نيز داير است. /انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار