آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۵۸۶۷
سرلشگر فیروزآبادی:

حربه گزینه نظامی، امروز کُند، کهنه و زنگ‌زده است

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در واکنش به اظهارات نتانیاهو گفت: حربه گزینه نظامی، امروز کُند، کهنه و زنگ‌زده است و بر روی میزی قرار دارد که آن میز شکسته و پایداری چندانی ندارد.
حربه گزینه نظامی، امروز کُند، کهنه و زنگ‌زده است

 به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو»،سرلشکر سیدحسن فیروزآبادی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح در پی اظهارات گستاخانه و تهدیدآمیز نتانیاهو نخست‌وزیر رژیم جعلی و اشغالگر صهیونیستی در سازمان ملل متحد علیه ایران گفت: نتانیاهو نه تنها نام خود را به عنوان یک جنگ‌طلب در تابلوی سازمان ملل‌متحد ثبت کرد بلکه با این اظهارات جز افزایش تهدید صهیونیست‌ها چیزی به دست نیاورد.

 

سرلشکر فیروزآبادی سخنان نخست‌وزیر رژیم صهیونستی را از سر استیصال دانست و اظهار داشت:‌ حربه گزینه نظامی، امروز کُند، کهنه و زنگ‌زده است و بر روی میزی قرار دارد که آن میز شکسته و پایداری چندانی ندارد.

 

رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با اشاره به اقتدار، عظمت و صلابت ملت ایران و موضع هوشمندانه نظام در موضوع «نرمش قهرمانانه» گفت: موضع انقلابی ایران اسلامی در نرمش قهرمانانه برنده این صحنه خواهد بود و ملت ایران همچنان با اقتدار بر مواضع انقلابی و پایدار خود ایستاده است.

 

وی با تبیین پیامدهای مواضع و اظهارات تهدیدآمیز و جنگ‌طلبانه روز گذشته نتانیاهو تأکید کرد: مقاومت که امروز در جریان مبارزات، آب‌دیده و هوشیار شده است در این موضع از سر ترس رژیم صهیونیستی، بر آمادگی خود در سراسر منطقه می‌افزاید.

 

سرلشکر فیروزآبادی ادامه داد: حامیان سیاسی مرعوب اسرائیل غاصب در منطقه نیز امروز در وضعیت لرزان به سر می‌برند.

 

عضو شورای عالی امنیت ملی در پایان با بیان اینکه «ان‌الله لا یفلح الظالمون» و «ان ‌الله یدافع المؤمنین»، تصریح کرد: صهیونیست‌ها که در سرزمین‌های اشغالی آرامش نداشته‌اند، موضع نتانیاهو بر وحشت آنها افزوده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار