ديدار مسئولان بسيج جامعه پزشکي بوشهر با امام جمعه استان
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از بوشهر، در اين ديدار آيت الله صفايي بوشهري، امام جمعه بوشهر با بر شمردن صفات انسان هاي مومن گفت: انسان مومن کسي است که اخلاق نيکو و رفتار پسنديده از او سر زند.
وي در بخش ديگري از سخنان خود با توجه به اينکه نام جامعه پزشکي در طول تاريخ به عنوان حکيم مطرح شده نه شفادهنده، حکيم را کسي دانست که در انديشه طبابت و هدايت محکم و استوار است.
صفايي بوشهري در پايان صحبت هاي خود ضمن تقدير از خدمات ارزنده بسيج جامعه پزشکي در سراسر کشور خصوصا روستاهاي محروم جامعه در بحث خدمات دهي پزشکي اظهار داشت: با وجود حجم بالاي کارهاي ارزشي در اين نهاد مقدس متاسفانه در بعد تبليغات آن تلاش چنداني صورت نگرفته است.
لازم به ذکر است، در ادامه اين ديدار دکتر زارعي، رئيس شوراي کانون هاي سازمان بسيج جامعه پزشکي استان نيز گزارشي از عملکرد اين قشر از بسيج ارائه کرد./انتهاي پيام/