2 شهید گمنام در تهران تشییع شدند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۸۳۱۸

2 شهید گمنام در تهران تشییع شدند

مراسم تشییع پیکرهای مطهر دو شهید گمنام ۲۵ و ۳۵ ساله، لحظاتی پیش از مقابل مسجد پیامبر اعظم (ص) به سمت بوستان پرواز آغاز شد.
2 شهید گمنام در تهران تشییع شدند

به گزارش گروه اجتماعی «خبرگزاری دانشجو»،  امروز همزمان با روز عرفه و سالروز شهادت سفیر امام حسین(علیه‌السلام) در کوفه، پیکرهای مطهر دو شهید بی‌نشان که 25 و 35 ساله هستند، بر شانه‌های مردم تهران ‌نشست.

 

مردم همیشه در صحنه با برافراشتن پرچم‌های مزین به نام مقدس اهل بیت رسول اکرم(صلوات‌الله علیه و آله) روی دست‌هایشان و با سر دادن شعرهای عاشورایی این شهدای گمنام را تا مزارشان بدرقه می‌کنند.

 

این شهدای تازه از سفر برگشته در عملیات‌های «والفجر 8» و «فتح ‌المبین» به شهادت رسیدند و پس از تشییع از مقابل مسجد پیامبر اعظم(صلوات الله علیه‌و‌آله) واقع در بزرگراه یادگار امام، بلوار پیام، میدان بهرود در بوستان پرواز آرام خواهند گرفت.

 

بعد از مراسم تشییع و خاکسپاری پیکرهای طیبه، مراسم دعای پرفیض عرفه در جوار مزار این شهدای عزیز برگزار می‌شود.
 

پربازدیدترین آخرین اخبار