آخرین اخبار:
کد خبر:۲۶۹۹۱۹
آیت الله علم الهدی:

دشمنان ما به دنبال تضعیف استکبار ستیزی هستند/ غدیر یک عبرت است نه تجربه

آیت الله علم الهدی بیان داشت: دشمنان ما به دنبال تضعیف این ارزش‌ها و استکبار ستیزی هستند تا وابستگی دینی مردم را کم کرده و نظام را براندازند.

به گزارش خبرنگار«خبرگزاری دانشجو» از مشهد، عضو خبرگان رهبری ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در حرم مطهر رضوی با اشاره به عید غدیر خم گفت: این روز، روز اکمال دین، اتمام نعمت و منصوب شدن اسلام به خدا و روز ناامیدی کفار از اسلام است.


وی با بیان اینکه وقتی رهبری در اسلام براساس وحی صورت گرفت کفار در قدرت و رهبری دین دسترسی پیدا نمی‌کنند بیان داشت: وقتی در راس قدرت جامعه امام و جریان آسمانی باشد جریان‌های کفر امکان نفوذ نخواهند داشت.


امام جمعه مشهد خاطرنشان کرد: آنچه بعد از رحلت پیامبر(ص) صورت گرفت یک ساختار شکنی بود؛ غدیر یک تجربه نیست بلکه عبرت است و این عبرت نشان داده ساختار شکنی بعد از پیامبر(ص) همه چیز امت را به هم می‌ریزد.


آیت الله علم الهدی افزود: پیامبر(ص) فرمودند«بعد از من رشته‌های اسلام یکی پس از دیگری می‌گسلد و از سیاست اسلام شروع می‌شود و به جایی می‌رسد که نماز براندازی می‌شود».


عضو خبرگان رهبری تاکید کرد: ساختار شکنی یک بلای خانمان سوز برای اسلام است و هیچ قدرتی نمی‌تواند دین و جامعه اسلامی را ساقط کند ولی ساختار شکنی نظام دینی را برمی‌اندازد.


امام جمعه مشهد بیان داشت: در انقلاب وجامعه اسلامی ایران اخیرا ساختار شکنی‌هایی توسط جریانات لائیک صورت گرفته است اگر به برخی از افراد بیت امام نسبت‌های ناجور می‌دهند و با بیان خاطرات دروغین از آنها، بر این امر پافشاری می‌کنند که امام خمینی(ره) با حذف شعار«مرگ بر آمریکا» راضی بوده است که این فقط یک جریان خائنانه از سوی دشمنان اسلام در حد ساختار شکنی است.


وی افزود: آنچه باعث شده مردم به این نظام وابسته شده و پای آن بایستند فقط ارزش‌های اسلامی و استکبار ستیزی است و همین باعث شده که دشمن قدرت سرنگونی نظام ما را نداشته باشد.


عضو خبرگان رهبری تاکید کرد: دشمنان ما به دنبال تضعیف این ارزش‌ها و استکبار ستیزی هستند تا وابستگی دینی مردم را کم کرده و نظام را براندازند.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار