تثبيت اقتصاد کينزي از جمله راهکارهاي مقابله با بحران جهاني است
به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، سيد شمسالدين حسيني صبح امروز در همايش سالانه سياست هاي پولي و بانکي گفت: اگر ابعاد بحران شناسايي شود، سياستگذاري بهتر صورت ميگيرد
وي اظهار داشت: بحران اخير، نيم قرن تلاش کشورها را در مدت چند ماه از بين برد.
وزير امور اقتصادي و دارايي گفت: در بحران مالي و اقتصادي جهان 31 هزار ميليارد دلار از ارزش ثروتهاي مالي، کاسته شده و شبکه بانکي بيشترين آسيب را ديده است، بحران جهاني به سمت ابعاد انساني و اجتماعي رفته است که به آن بحران توسعهاي ميگويند.
بازار سرمايه بيشترين آسيب را از اين بحران ديده است
حسيني با تاکيد بر اينکه اين بحران گستردگي و آثار گوناگوني بر هر اقتصاد داشته است، افزود: بازار سرمايه بيشترين آسيب را از اين بحران ديده است و سال 2008 شاخص بورس در بعضي کشورها 40 تا 60 درصد ارزش خود را از دست داد که نشان دهنده ناامن و بيثبات بودن بازار سرمايه در اين جوامع است.
وي با اشاره به اينکه تاثير اين بحران براي کشورها و اقتصادهاي گوناگون متفاوت است، گفت: هرچه شدت و ميزان ادغام اقتصادها در بازار مالي غربي بيشتر باشد، سرعت و عمق آسيبپذيري نيز بيشتر خواهد بود.
اين بحران در حال حاضر به بعد انساني رسيده است
وزير امور اقتصادي و دارايي با تاکيد بر اينکه اين بحران در حال حاضر به بعد انساني رسيده است، تصريح کرد: 50 ميليون نفر به تعداد افراد زير خط فقر در چند ماه اخير اضافه شده است، در حالي که در قرن بيستم براي رفع بيکاري هدفگذاري بلندي صورت گرفته بود با شرايط فعلي دست يافتني نيست.
حسيني افزود: تحريک تقاضا، تشکيل تقاضا و تثبيت اقتصاد کينزي از جمله راهکارهاي مقابله با بحران است.
وي همچنين با اشاره به شاخص هاي اقتصادي ايران گفت: به دليل حجم بالاي مداخله در اقتصاد ايران وارد مرحله مقررات زدايي شدهايم و به دليل اتکاي اقتصاد ايران به دولت بايد به دنبال اجراي قانون اصل 44 باشيم./انتهاي پيام/