بسیج دانشجویی دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان در محکومیت حرکت تروریستی گروهک جیش العدل که منجر به شهادت موسی نوری دادستان زابل و راننده ایشان گردید بیانیه ای را صادر کرد.
به گزارش خبرنگار»خبرگزاری دانشجو» از زاهدان؛ بسیج دانشجویی دانشگاه های استان سیستان و بلوچستان در محکومیت حرکت تروریستی گروهک جیش العدل که منجر به شهادت موسی نوری دادستان زابل و راننده ایشان گردید بیانیه ای را صادر کرد.
متن این بیانیه به شرح ذیل است :
بسم الله الرحمن الرحیم
مسئولین خدوم استان !
پس از گذشت 12 روز از حادثه تروریستی منطقه سراوان و آن ضایعه دردناک که منجر به شهادت 14 تن از پرسنل و سربازان جان بر کف هنگ مرزی آن منطقه شده بود، اکنون بار دیگر اشرار مسلح با شهادت موسی نوری دادستان دلسوز شهرستان زابل داغی دیگر را بر مردم شهید پرور استان و کشورمان تحمیل کردند.
گروهک های معاند که توسط شیطان بزرگ آمریکا و وهابیت کوردل تغذیه می شوند تمام ظرفیت خود را به میدان آورده اند تا اربابان خود را خوشنود نمایند. مسئولین مربوطه باید بدانند که تروریست های مسلح و ایادی استکبار جهانی به دلیل ناموفق بودن در عملیات های انتحاری که نه تنها منجر به پیشبرد اهدافشان نشده بود بلکه موجب وحدت و همدلی بین احاد مردم اعم از شیعه و سنی شد، تغییر رویکرد داده و دست به جنایت هایی هدفمند و ترور مسئولین استان خواهند زد تا با این کار شکاف و دو دستگی را به میان مردم و مسئولین بکشانند و این حرکات پی در پی نشان می دهد که آنها برای آشفتگی روانی مردم و اثبات خودشان از تمام ظرفیت های داخل و خارج استفاده خواهند کرد.
تحلیل شواهد نشان می دهد عملیات های تروریستی که زین پس رخ خواهد داد با شناسایی و ترور سوژه ها صورت می گیرد و احتیاج به اشراف اطلاعاتی و سرعت بالا در اجرا و فرار دارد که پس از این عملیات مشخص شد عاملان این جنایت هم در مورد هدف، اشراف کامل داشته اند و هم در اجرا و فرار از سرعت عمل بالایی برخوردار بوده اند. آن هم پس از گذشت تنها 12 روز از حادثه هنگ مرزی سراوان.
به نظر می آید یکی دیگر از اهداف این اقدام، ایجاد فضای امنیتی و کمرنگ کردن شعائر در مراسمات عزاداری سید و سالار شهیدان اباعبدا.. الحسین (ع) است تا بال سرخ حسینی را در مردم شهید پرور استان ضعیف نمایند که البته به اذن الهی و با هوشیاری مردم هیچ گاه به این هدف شوم خود نخواهند رسید.
ما دانشجویان بسیجی استان سیستان و بلوچستان از مسئولین خدوم استان می خواهیم:
1- مسئولین امنیتی و انتظامی استان به سرعت و با تحقیق و پیگیری، عاملان و حامیان این حادثه را شناسایی و مجرمان را دستگیر و تحویل دستگاه قضایی نمایند تا جامعه غیور استان دیگر شاهد اینگونه حرکات شرورانه نباشد.
2- مسئولین امنیتی و انتظامی با تلاش مجدانه ، امنیت استان را در مراسمات عزاداری سید و سالار شهیدان برقرار کنند و از هرگونه محدودیت هیآت بپرهیزند که این امر ناخواسته موجب هلهله و شادی مزدوران استکبار خواهد شد. کسانی که در روز عاشورا برای بریده شدن سر حجت خدا جشن می گیرند قطعاً خنثی شدن جامعه تشیع از آرزوهاشان است.
3- دستگاه قضایی با جدیت و عدالت ، عاملان و حامیان این حادثه را به اشد مجازات گرفتار نمایند و از هرگونه کوتاهی در این زمینه به شدت بپرهیزند .
4- مجمع نمایندگان استان سیستان و بلوچستان در مجلس شورای اسلامی از کنار این قضایا به راحتی عبور نکنند و صدای مردم در مجلس باشند . بسیاری از مسائل استان از جمله مشکلات معیشت، مشکلات دیوار مرزی، رایزنی های دیپلماتیک با کشورهای افغانستان و پاکستان به دست نمایندگان مجلس قابل حل است، البته اگر اراده ای بر حل باشد.
در آخر ما دانشجویان بسیجی دانشگاه های استان که خود داغدار شهادت این برادرانمان هستیم از مردم با بصیرت و هوشیار سیستان و بلوچستان می خواهیم با آرامش کامل و حفظ غیرت انقلابی در سینه هاشان ، از هرگونه اقدامی که منجر به تشنج فضای جامعه شود بپرهیزند.