آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۴۷۵۲
رویترز گزارش داد؛

احتمال بررسی طرح جدید تحریم ایران در سنا

رویترز طی گزارشی اعلام کرد طرح تحریم‌های جدید علیه ایران ممکن است برای تصویب شدن طی هفته جاری به صحن علنی سنای آمریکا آورده شود.
احتمال بررسی طرح جدید تحریم ایران در سنا

به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از رویترز، طرح تحریم‌های جدید علیه ایران ممکن است برای تصویب شدن طی هفته جاری به صحن علنی سنای آمریکا بیاید، یعنی دقیقاً زمانی که دیپلمات‌ها در ژنو مشغول انجام سومین دور از گفت‌وگوها برای رسیدن به توافق با ایران هستند.


اوباما از کنگره خواسته است تا تحریم‌های جدید علیه ایران وضع نکند و اجازه بدهد تلاش برای دستیابی به توافق دیپلماتیک دنبال شود. اما کنگره به‌طور کلی مشی تهاجمی‌تری در قبال ایران دارد و هم جمهوری‌خواهان و هم برخی از دموکرات‌های هم‌حزبی اوباما تأخیر بیشتر در وضع تحریم‌های جدید را نپذیرفته‌اند.


چند تن از نمایندگان جمهوری‌خواه که از به تأخیر افتادن طرح کمیته بانکی در زمینه تحریم‌ها ناراضی هستند، گفته‌اند که تلاش می‌کنند تشدید تحریم‌ها علیه ایران را در قالب اصلاحیه طرح اختیارات دفاع ملی در اواسط هفته جاری به جلسه علنی سنا بیاورند.


یکی از دستیاران ارشد سنا دراین‌باره گفت: «این بدان معناست که ما این طرح را در روز قبل از شروع مذاکرات ژنو3 بررسی می‌کنیم».


موضوع تحریم‌های ایران یکی از معدود مواردی است که نمایندگان جمهوری‌خواه و دموکرات در مورد آن با یکدیگر همکاری می‌کنند.


خودداری از دادن رأی مثبت به طرح تشدید تحریم‌ها از سوی رهبران دموکرات سنا ممکن است از نظر سیاسی چالش‌برانگیز باشد. وتوی طرح چند میلیارد دلاری اختیارات دفاع ملی که خط‌مشی دفاعی یک سال آمریکا را تنظیم می‌کند و تشدید تحریم‌های ایران در داخل آن گنجانده شده است، برای اوباما نیز دشوار خواهد بود.


چهار تن از سناتورهای جمهوری‌خواه با ارسال نامه‌ای به اوباما نوشتند، در صورت کاهش تحریم‌ها 20 میلیارد دلار عاید ایران خواهد شد، اما فعالیت سانتریفیوژهای آنها متوقف نخواهد شد، تأسیسات آنها بسته نخواهد شد و اورانیوم غنی‌شده آنها نیز از بین نخواهد رفت. نویسندگان نامه نسبت به مذاکرات هسته‌ای با ایران، عمیقاً ابراز نگرانی کرده‌اند.


در عین حال، دیان فینستین، سناتور دموکرات و رئیس کمیته اطلاعاتی سنا با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد که شدیداً مخالف هرگونه تلاش برای افزایش تحریم‌ها علیه ایران در حین برگزاری مذاکرات هسته‌ای است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار