احزاب و گروه‌هاي شناسنامه‌دار مي توانند در برنامه‌هاي صدا و سيما شركت كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۶۰۵
مدير كل صدا و سيماي استان كهگيلويه و بويراحمد:

احزاب و گروه‌هاي شناسنامه‌دار مي توانند در برنامه‌هاي صدا و سيما شركت كنند

مدير كل صدا و سيماي استان كهگيلويه و بويراحمد، گفت: صدا و سيما مختص گروه و جناح سياسي خاصي نيست، لذا احزاب و گروه‌هاي شناسنامه‌دار از هر طيف و جناحي باشند مي توانند در برنامه‌هاي اين رسانه شركت كنند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از ياسوج، حجت الله رحيم زاده ديروز 30 ارديبهشت ماه در نشست خبري، حضور گسترده مردم در انتخابات دهم رياست جمهوري را ضروري دانست و اظهار داشت: چهار برنامه در راديو و تلويزيون شبكه استاني دنا بصورت تركيبي و ميزگرد با حضور كارشناسان استان به طور مستمر به تبيين اين موضوع مهم مي‌پردازند.

مدير شبكه استاني دنا با اشاره به تشكيل ستاد انتخابات در رسانه محلي تصريح كرد: در سه مرحله تبيين، تبليغ و طراحي، آگاهي بخشي در خصوص انتخابات را در اولويت كار رسانه قرار داده‌ايم و تا پايان روز رأي‌ گيري نيز اين رويداد مهم و سرنوشت ساز به طور زنده از راديو و تلويزيون پوشش رسانه‌اي داده مي‌شود.

رحيم زاده با اشاره به سال اصلاح الگوي مصرف، اظهار داشت: شعار محوري رهبر معظم انقلاب تنها مختص به سال 88 نيست بلكه راهبردي اساسي است كه در طول ساليان متمادي بايد از آن الگوبرداري كرد.

وي در پايان به تشريح برنامه اين رسانه و اهداف فراروي برنامه سازان اين مركز در سال جاري پرداخت./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار