افزايش 5 برابري اجراي طرح هاي عمراني در دولت نهم
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۷۸۷۰
داوودي خبر داد:

افزايش 5 برابري اجراي طرح هاي عمراني در دولت نهم

معاون اول رئيس جمهور گفت: متوسط سالانه اجراي طرح هاي عمراني تمام شده کشور در دولت نهم 5 برابر بيشتر از سال‌هاي گذشته است.

به گزارش گروه اقتصادي «شبكه خبر دانشجو»، پرويز داوودي ديشب در نشست شوراي اداري آذربايجان غربي گفت: متوسط سالانه طرح هايي که در دولت نهم آغاز و پايان يافت، حدود 20 هزار و 838 طرح بود در حاليکه اين شاخص در فاصله سال‌هاي 75 تا 83 فقط 3 هزار و 977 طرح بود.

داوودي افزود: در دولت نهم در مجموع 99 هزار و 967 طرح آغاز شد، بيش از 52 هزار طرح به بهره‌برداري رسيد و بيش از 47 هزار طرح هم از پيشرفت فيزيکي بالاي 50 درصد برخوردار است.

وي گفت همچنين در اين مدت بيش از 13 هزار طرح نيمه تمام به پايان رسيده است.

معاون اول رئيس جمهور گفت: رشد متوسط توليد در سال 83 از 4 و 35 صدم درصد، به 6 و 27 صدم درصد در سال 86، افزايش يافت و نرخ بيکاري از 12 و 3 دهم درصد، در سال 83 به 9 و 6 دهم درصد درسال 87، كاهش يافت.

همچنين، رشد 8 برابري خصوصي سازي، رشد 4 برابري جذب سرمايه گذاري خارجي و رشد 2 برابري صادرات خدمات فني مهندسي را از ديگر اقدامات دولت نهم بيان کرد./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار