دايرةالمعارف قرآنکريم ويژه نوجوانان منتشر ميشود
به گزارش گروه فرهنگي «شبکه خبر دانشجو»، حجتالاسلام علي خراساني، مدير گروه دايرةالمعارف ها ضمن اعلام اين خبر، گفت: مجموعه مباحث قرآني براي نوجوانان در قالب 12 جلد ارائه ميشود که جلد اول آن امسال عرضه خواهد شد.
وي ادامه داد: جلد اول مشتمل بر يکصد مدخل شامل: آب، آخرت، آرامش، آسمان، ابابيل، ابتکار، ابرار، ابراهيم، ابليس، ابوجهل، ابوطالب، اتحاد، اخلاص، اذيت، ارتداد و ... است.
مدير گروه دايرةالمعارفها افزود: با توجه به هدف کلي توسعه و بسط مطالعات قرآني در ميان اقشار مختلف جامعه، اين پروژه براي سطح نوجوانان طراحي شده است تا آنها به فراخور توان خويش از معارف ناب قرآني بهره گيرند.
حجتالاسلام خراساني ابراز داشت: شيوه نگارش مقالات، متناسب با گروه سني نوجوانان بوده و حجم مقالات در مقايسه با مقالات دايرهالمعارف بزرگسالان کمتر ميباشد.
وي با اشاره به قابليتهاي اين دايرهالمعارف گفت: از ديگر قابليتها و وجوه تمايز اين مجموعه با دايرهالمعارف بزرگسالان اين است که در اين مجموعه، از تصاوير و نقشههاي فراوان و متناسب استفاده خواهد شد./انتهاي پيام/