آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۱۷۴۴
آیت الله نوری همدانی در جمع نخبگان دانشگاهی:

آمریکا،‌ اروپا و صهیونیست‌ها از دست انقلاب کلافه شده‌اند

مرجع تقلید شیعیان گفت: آمریکا،‌ اروپا و صهیونیست‌ها کلافه شدند و هر کاری انجام می‌دهند نمی‌توانند فروغ انقلاب را خاموش کنند.
آمریکا،‌ اروپا و صهیونیست‌ها از دست انقلاب کلافه شده‌اند

آیت‌الله حسین نوری ‌همدانی از مراجع عظام تقلید ظهر امروز در دیدار با نخبگان دانشگاهی اظهار کرد: دشمنان کینه‌توز در کل جهان علیه اسلام و مسلمانان توطئه‌چینی می‌کنند، باید در برابر نقشه‌های دشمنان هوشیار و بیدار باشیم و این امر برای ما وظیفه خاصی ایجاد می‌کند.

 

وی افزود:  هر فردی نباید تنها به فکر کار شخصی خود باشد بلکه باید در فکر کار و پدیده‌های اجتماعی باشد و این امر وظیفه‌ای برای انسان‌ها ایجاد می‌کند و پیامبران نیز الگویی هستند تا همیشه به فکر اجتماع باشیم و دین اسلام نیز دین اجتماعی است.

 

این مرجع تقلید شیعیان تصریح کرد: در دوران گذشته دو دیدگاه کاپیتولالیستی، سرمایه‌داری غرب، لیبرالیستی و سکولاریسم وجود داشت و تلاش می‌کردند بر فرهنگ، اقتصاد و سیاست کشورهای اسلامی تسلط پیدا کنند و دیدگاه دیگر کمونیستی بود که دین و اسلام در آنها مطرح نبود و سعی می‌کردند در چند قرن اسلام را زیر نقاب‌ها پنهان کنند. در دوران گذشته مطرح می‌کردند اسلام تنها اقامه نماز و وضو گرفتن است تا فقیهی، سیاسی، قهرمان مجاهد، عارف و شجاع طلوع کرد و شرق و غرب را شکست داد.

 

آیت الله نوری همدانی افزود:  آمریکا،‌ اروپا و صهیونیست‌ها کلافه شدند و هر کاری انجام می‌دهند نمی‌توانند فروغ انقلاب را خاموش کنند و روز به روز وسعت بیشتری پیدا می‌کند. از آمریکا و اروپا اطلاع داریم که روز به روز دید مردم نسبت به انقلاب بهتر می‌شود و مستضعفان روز به روز امیدوار‌تر، بیدارتر و هوشیارتر و مستکبران منفورتر و کلافه‌تر می‌شوند.

 

وی در پایان تاکید کرد: از کسانی که در خارج ایران هستند و به فرهنگ انقلاب پی برده‌اند و به اسلام علاقه‌مند هستند انتظار است به انقلاب کمک کنند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار