آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۲۷۱۰
همزمان با اربعین حسینی صورت گرفت

بازدید و عزاداری رییس‌جمهور در مجتمع بهزیستی و شیرخوارگاه شهید ترکمانی

رییس‌جمهور همزمان با اربعین حسینی از مجتمع خدمات بهزیستی و شیرخوارگاه شهید ترکمانی در منطقه ۱۷ تهران بازدید کرد.
بازدید و عزاداری رییس‌جمهور در مجتمع بهزیستی و شیرخوارگاه شهید ترکمانی
به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری رییس‌جمهور همزمان با اربعین حسینی از مجتمع خدمات بهزیستی و شیرخوارگاه شهید ترکمانی در منطقه 17 تهران بازدید کرد.
 
حجت‌الاسلام حسن روحانی با حضور در این مجتمع ضمن بازدید از بخشهای مختلف این مجموعه در فضایی سرشار از محبت و مهربانی کودکان را مورد نوازش قرار داد و با آنان هم کلام شد. کودکان نیز با خواندن سرود و شعر خوشحالی خود را نسبت به لطف و محبت رییس جمهور ابراز کردند.
 
رییس‌جمهور در حاشیه این بازدید، با بیان اینکه همه این کودکان فرزندان این کشور و عزیزان ما هستند، گفت: این کودکان به محبت و توجه نیاز دارند و همه کسانی که در این گونه مراکز فعالیت می‌کنند کارشان ارزشمند است.
 
روحانی تصریح کرد: ما باید تلاش کنیم تا این کودکان در آینده هیچ گونه احساس خلاء و کمبودی نسبت به دیگر فرزندان این کشور نداشته باشند تا بتوانند در کنار سایر مردم در جهت رشد و پیشرفت کشور تلاش کنند.
 
رییس‌جمهور افزود: اگر در این دوران کمبودی برای این عزیزان باشد مشکلات آن در آینده جامعه ظاهر خواهد شد و امیدوارم همه کسانی که در این وظیفه سنگین تلاش می‌کنند موفق بوده و در نزد خداوند ماجور باشند.
 
وی در پاسخ به این سوال که چرا روز اربعین را برای حضور در این شیرخوارگاه انتخاب کرده‌اید، گفت: نام و عزای امام حسین(ع) برای من در کنار کودکان بی سرپرست که با مشکلاتی در زندگی مواجه هستند ، دلچسب‌تر بود و مطمئناً این عزیزان مورد توجه خداوند و ائمه اطهار(ع) خواهند بود.
 
رییس‌جمهور سپس در جمع عزاداران حسینی در مسجد مجتمع بهزیستی و شیرخوارگاه شهید ترکمانی حضور یافت و همراه با آنان به عزاداری اربعین سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) پرداخت.
 
روحانی همچنین در این مراسم با تعدادی از کودکان و نوجوانان معلول این مرکز دیدار و گفتگو و نسبت به آنها ابراز محبت کرد.
 
همچنین وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی که دراین دیدار دکتر روحانی را همراهی می کرد گفت: رییس جمهور حمایت مالی از 30 کودک بی سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی را تقبل کرده است.
برچسب ها:
روحانی
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
زهرا
-
۰۲ دی ۱۳۹۲ - ۱۹:۱۲
از احمدي نژاد ياد گرفتهههههههههههه
1
0
آرش سهرابي
-
۰۳ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۳۵
واقعا انسان متاثر ميشه از اين همه مشکلات
و دردهاي بزرگ در جامعه اسلامي ان هم ايران
اما جاي بسي خوشحالي است که مردم نوع دوست ايران هميشه در
اين صنحه ها حضور دارند وتسکين هرچند کوچکي بر دردها وآلام آنها مي توانند باشند
از رئيس جمهور خودم هم بسيار بسيار ممنون وسپاس گزارم که اين چنين حرکتي از خود نشان دادند. عشق وشور حسيني وارادت به اهل بيت تنها گريه وزاري براي امام حسين نيست اين گريه وزاري ها بايد در مسيروکانال خودش جريان يابد تا عشق بيشتر تبلور ومعني پيدا کند.
ممنون ميشم اگر شماره حسابي از اين مجمتمع خيريه ويا شماره تلفني اعلام وبدستمان برسد.
سپاس گزارم
0
1
پربازدیدترین آخرین اخبار