سید مهدی موسوی نژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در رابطه با جزئیات طرح الزام دولت به غنیسازی ۶۰درصد گفت: ما در کشور، نیازهای غنی سازی بیش از 20 درصد را داریم. برای نمونه، کشتی های نفتی ما باید از بنادر جنوب تا بندر شانگهای یازده هزار کیلومتر را طی کنند و با توجه به اینکه بسیاری از کشورهایی که در مسیر می توانند سوخت در اختیار کشتی های ما قرار بدهند، از تحویل سوخت استنکاف می کنند؛ کشتی های ما مجبورند حجم زیادی از ظریفت کشتی ها را به حمل سوخت مورد نیازشان اختصاص بدهند و این کار مشکلات زیادی را ایجاد می کند. فلذا بهترین راهحل رفع این مشکل استفاده از سوخت های هسته ای برای شناورهای دریایی و زیر دریایی است که به اورانیوم بیش از 60 درصد غنی سازی شده نیاز دارد.
وی افزود: بنابراین با توجه به پیش زمینه نیاز کشور به این میزان غنی سازی، اگر بنا باشد آمریکا و کشور های طرف مذاکره به تعهداتشان عمل نکنند و تحریم ها را تشدید و یا فاز جدیدی از آن را وضع کنند، و یا حتی اگر بخواهند حقوق هسته ای ما را نادیده بگیرند، در ابتدا کشور ما به سمت تامین نیاز شناورهای دریایی با استفاده از غنی سازی بیش از 60درصد حرکت می کند. و درگام بعدی نیز توسعه زیرساخت های هسته ای را انجام داده و رآکتورهای آب سنگین اراک را راه اندازی کند. در طرح فوق این الزام برای دولت ایجاد شده است.
عضو کمیسیون انرژی مجلس همچنین در پاسخ به دلیل اظهار بی اطلاعی سخنگوی این کمیسیون در رابطه با طرح مذکور خاطر نشان کرد: به دلیل آنکه فرصت زیادی نداشتیم و می بایست 4 دی ماه طرح را به هیئت رئیسه تحویل می دادیم، نتوانستیم به سراغ همه ی نمایندگان برویم و تا اینجا فقط 100 نفر از نمایندگان در جریان آن قرار گرفته و امضایش کرده اند که لیست اسامی آن 100 نفر را نیز روز یکشنبه اعلام می کنیم.
الحمد لله مسير پيشرفت رو به جلو کشور بالاخره خودنمايي کرد.
قدم گذاشتن در اين مسيرها، پشت دشمنان را مي لرزاند و موجب تقويت اسلام و جامعه مسلمين مي شود.
البته بايد به ياد داشت که دشمنان ساکت نمي مانند و طبق سنت الهي سرنوشت هر قومي را خود آن قوم رقم مي زند.