مصوبه نحوه تامین سبد کالایی برخی از اقشار جامعه امروز توسط معاون اول رئیس جمهور ابلاغ شد که طبق آن بایستی نسبت به پرداخت علیالحساب بخشی از اعتبارات اقدام شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، در راستای سیاستهای حمایتی دولت از برخی اقشار جامعه، تصویبنامه نحوه ارائه سبد کالای دولتی توسط معاون اول رئیس جمهور به ارگان ها و سازمان های مرتبط ابلاغ شد.
نخستین بار این طرح اسفند ماه سال گذشته در مجلس شورای اسلامی مطرح شد که طبق آن دولت موظف شد به منظور تامین غذایی اقشار آسیب پذیر هر فصل یک سبد کالایی در اختیار آنها قرار دهد.
با روی کار آمدن دولت جدید ماه گذشته بود که دولت وعده دو سری یارانه کالایی به برخی اقشار جامعه از جمله کارکنان دولت را داد و امروز خبر ابلاغ این مصوبه منتشر شد.
متن کامل این مصوبه بهشرح زیر است:
تصویبنامه در خصوص سبد کالای حمایتی دولت از برخی اقشار جامعه
وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ــ وزارت امور اقتصادی و دارایی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ــ وزارت صنعت، معدن و تجارت
وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ــ وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح
معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور
هیئت وزیران در جلسه مورخ 1392/9/20 بنا به پیشنهاد مشترک وزارتخانههای صنعت، معدن و تجارت، امور اقتصادی و دارایی، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهور و بهاستناد اصل یکصد و سی و هشتم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران تصویب نمود:
1 ــ در راستای سیاستهای حمایتی دولت از برخی اقشار جامعه، سبد کالا شامل (8.1) کیلوگرم روغن نباتی مایع، (10) کیلوگرم برنج، (4) کیلوگرم گوشت مرغ، (800) گرم پنیر بستهبندی (uf) و (8.1) کیلوگرم تخممرغ به افراد مشمول این تصویبنامه در دو نوبت تا پایان سال 1392 تحویل میشود.
2 ــ افراد زیر مشمول این تصویبنامه میباشند:
الف ــ کلیه شاغلان و بازنشستگان دولت و نیروهای مسلح اعم از کارکنان رسمی، پیمانی و قراردادی و کلیه کارگران مشمول قانون کار و قانون تأمین اجتماعی.
ب ــ روزنامهنگاران، خبرنگاران و هنرمندان (بهتشخیص وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی) و دانشجویان متأهل (بهتشخیص وزارتخانههای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه آزاد اسلامی) و طلاب (بهتشخیص مرکز مدیریت حوزههای علمیه).
ج ــ سرپرستان خانوارهای تحت پوشش کمیته امداد امام خمینی(ره) و سازمان بهزیستی کشور.
تبصره ــ قضات و اعضای هیئت علمی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی از شمول این تصویبنامه مستثنی میباشند.
3ــ سبد کالای موضوع این تصویبنامه بهصورت رایگان و در ازای بن تحویل خواهد شد.
4ــ وزارت صنعت، معدن و تجارت با همکاری وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مجاز به انتخاب بن کاغذی یا کارت الکترونیکی برای تحویل کالا میباشد.
5 ــ وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی موظف است فهرست افراد موضوع بند (2) را از دستگاههای اجرایی ذیربط دریافت و پس از راستیآزمایی و پالایش به وزارت صنعت، معدن و تجارت اعلام نماید.
*تبصره ــ * وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح موظف است آمار کارکنان و بازنشستگان خود را به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام نماید.
6 ــ دستگاههای اجرایی که آمار مشمولان واجد شرایط آنها توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام میگردد، موظفند نسبت به دریافت بن از وزارت صنعت، معدن و تجارت اقدام نمایند.
7ــ دستگاههای اجرایی موظفند در مهلت تعیین شده توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به تسویه حساب بنها با وزارت مذکور اقدام نمایند.
8 ــ معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی رئیسجمهور موظف است اعتبار مورد نیاز جهت اجرای این تصویبنامه را تا سقف مبلغ پانزده هزار میلیارد (15.000.000.000.000) ریال از محل ردیفهای متفرقه تأمین و در اختیار وزارت صنعت، معدن و تجارت قرار دهد.
9ــ وزارت صنعت، معدن و تجارت مجاز است بهمنظور تسریع و تسهیل در تأمین اقلام سبد کالا، نسبت به پرداخت علیالحساب بخشی از اعتبارات به مباشرین تأمین کالا اقدام نماید.
10ــ انتخاب مباشرین تأمین کالا توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت صورت میگیرد.
11ــ دستگاههای مباشر تأمین موظفند تا پایان اردیبهشت 1393 نسبت به ارائه اسناد و مدارک مثبته به سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان اقدام نمایند و سازمان مذکور نیز موظف است تا پایان تیر 1393 نسبت به محاسبه قطعی یارانه موضوع این تصویبنامه و تسویه حساب نهایی با مباشرین اقدام نماید.
12ــ وزارت صنعت، معدن و تجارت (سازمان حمایت مصرفکنندگان و تولیدکنندگان) موظف است بر نحوه اجرای این تصویبنامه نظارت نماید.
مردم داشتن تازه نحوه مديريت اقتصادي رو ياد مي گرفتن. تازه من ماندم اينها نميدونن مردم متوسط و متوسط به پايين چطوري زندگي مي کنند که نظر به اين مزخرفي دادن .آقا جان دوره کوپن تمام شد اينها مي خوان با اين کار مردم رو از نظر دو سه قلم کالا وابسته خودشون کنند تا بگن ما براي مردم متوسط به پايين کار کرديم و براي دوره بعد حرفي براي گفتن داشته باشند. و گرنه شايد کسي نخواد پنير بخوره شما مي خواين چطوري حق طرف رو بپردازين .مردم بايد خودشون براي زندگي اقتصاديشون برنامه ريزي کنند.به سال 68 بر نگرديد.
خوب ليست افراد گرسنه و بدبخت كه پيدا شده واقعا حقوقي به اين قشر ميدند ان قدر كم هست كه بايد بجايش هزار تا بيمارستان بسازند ميد هند بخورند وده روز اثري از اين همه چيزي نمي مونه تو شهر ما پنجاه هزار جمعيت
800 گرم پنير چه دردي رو دوا ميکنه؟
ميخوان يارانه نقدي رو قطع کنن سالي چند تا از اين بسته هاي حمايتي بدن