آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۷۳۶
مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ياسوج:

انتخاب مردم براساس شاخصه هاي رهبري، ناكامي دشمن را در پي خواهد داشت

مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ياسوج گفت: اگر مردم در انتخاب كانديداي اصلح، شاخصه هاي رهبر انقلاب را مدنظر قرار دهند، انتخاب آنها ناكامي دشمن را در پي خواهد داشت.

حجت الاسلام امرالله اندرزيان در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در ياسوج، حضور مردم در صحنه انتخابات را حق و تكليف آنها دانست و اظهار داشت: اين حضور ضمن اينكه ياس دشمنان را در پي ندارد به مثابه يك عرصه كارزار است كه دشمن را در اجراي دسيسه‌ها و توطئه ها وادار به عقب نشيني مي كند.

وي تاكيد كرد: هر گونه كاهش آراء ملت، افزايش طمع دشمنان را در پي خواهند داشت.

مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ياسوج، حضور حداكثري در انتخابات را مظهر مردم سالاري ديني و اقتدار عزت ملي عنوان و تصريح كرد: اين حضور نشانه پذيرش گفتمان امام (ره)، انقلاب و رهبري از سوي مردم است.

اندرزيان اذعان داشت: شركت گسترده در انتخابات 22 خرداد، نشانه نشاط سياسي و به عبارتي جشن سياسي ملت ايران است.

وي با بيان اين كه، حفظ و مقبوليت نظام از اوج واجبات است، تاكيد كرد: كانديداها با دعوت مردم به حضور حداكثري در انتخابات و با رعايت شاخصه هاي رهبر انقلاب، دشمن را وادار به انفعال مي كنند.

مسئول دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه ياسوج، پيروزي اصولگرايان در انتخابات گذشته دولت و مجلس را يادآور شد و گفت: اقبال مردم به اصولگرايان در انتخابات اخير، به دليل تحقق شعارهاي گفتمان امام (ره) و انقلاب اسلامي در عمل منتخبان آنها است.

اندرزيان با اشاره به ادعاي طرفداران برخي كانديداها مبني بر سخنان جانب دارانه رهبري از افراد، اظهار داشت: مقام معظم رهبري با طرح شاخصه هايي، مردم را به سمتي كه صلاح  انقلاب و نظام در آن است هدايت مي كند، بنابراين روا نيست كه عده اي بگويند رهبر انقلاب، از شخصي حمايت مي كند، چرا كه اينجا بحث ارزش‌هاي انقلاب در ميان است نه بحث يك فرد، علاوه بر اين شكي نيست كه رهبر از تمام دولت ها حمايت كرده و اين اتهام، اتهام نا به جايي است.

وي با بيان اينكه حمايت رهبر، در حقيقت حمايت از يك گفتمان است نه از مصداق خاص، خاطرنشان كرد: اين هدف دشمن است كه با هدف طرح شبهه بيان مي‌شود و اهل بصيرت بايد مواظب باشند كه اين شبهه افكني ها صحنه را غبارآلود نكند./انتهاي پيام/

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار