امروز از رنگ سبز براي فريب افكار عمومي استفاده مي كنند
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۸۸۲۵
مسئول ستادهاي حامي احمدي نژاد در خراسان رضوي:

امروز از رنگ سبز براي فريب افكار عمومي استفاده مي كنند

مسئول ستادهاي حامي احمدي نژاد در خراسان رضوي گفت: متاسفانه امروز از رنگ سبز براي فريب افكار عمومي استفاده و در ايام شهادت حضرت زهرا (س) در دانشگاه آزاد رقص و پايكوبي مي كنند.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از مشهد، علي اصغر عنابستاني ديروز 10 خرداد ماه در جمع اعضاي اين ستادها اظهار داشت: طايفه زور و زر و تزوير با هدف مقابله با ولايت، راه و آرمان هاي امام با تمام توان خود وارد ميدان شده اند و ما را وارد جنگ نابرابري كرده اند كه تا چند روز ديگر ادامه دارد و مي دانند كه اگر اين بار شكست بخورند ديگر نمي تواننند بلند شوند.

وي افزود: همانطور كه دكتر احمدي نژاد در جمع مداحان گفتند ما نيز امروز اعلام مي كنيم كه از تبار حسين و زينبيم و سينه هاي خود را براي شمشيرها و نيزه هاي طايفه زر و زور و تزوير آماده كرده ايم.

عنابستاني تصريح كرد: متاسفانه امروز از رنگ سبز براي فريب افكار عمومي استفاده و در ايام شهادت حضرت زهرا (س) در دانشگاه آزاد رقص و پايكوبي مي كنند و جسارت را به حدي مي رسانند كه اين رقص و پايكوبي را تا سر مزار شهدا در دانشگاه نيز ادامه مي دهند.

مسئول ستادهاي حامي محمود احمدي نژاد در خراسان رضوي اضافه كرد: هدف ما تسخير دل هاست و به دليل اينكه نمي خواهيم و نمي توانيم چشم ها را تسخير كنيم بايد كمبودهايي را كه در بسيج مال داريم با بسيج جان جبران كنيم.

وي اظهار داشت: عده اي چهار سال است كه سرمايه خود را براي ساقط كردن دولت به كار گرفته اند و شك ندارند اين آخرين فرصتي است كه مي توانند به خزانه هاي كشور چنگ بيندازند و به همين دليل ما بايد با اميدي لايتناهي و اراده اي محكم راه را ادامه دهيم.

عنابستاني در پايان خاطرنشان كرد: امروز برخي كانديداها براي تبليغات خود هزينه هاي ميلياردي صرف مي كنند كه منابع اين هزينه ها نامشخص است و در انتخابات نيز سيستمي براي نظارت بر گردش مالي كانديداها وجود ندارد اما ما در ستادهاي احمدي نژاد در خراسان رضوي تا كنون در حدود 70 ميليون تومان خرج كرده ايم و اعلام كرديم كه در پايان انتخابات گردش مالي خود را رسانه اي مي كنيم./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار