امکان هیچ گونه اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد
امیر محمد حسن نامی در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در یاسوج، با اشاره به اظهار نظرهای اخیر مقامات امریکایی در خصوص گزینه نظامی روی میز گفت: استکبار بارهای بار ما و مردم ما را آزمایش کرد و می داند که حکومت جمهوری اسلامی ایران بر اساس مردم سالاری دینی تشکیل شده و استراتژی ما استراتژی عاشوراست.
وی افزود: فرهنگ ما فرهنگ عاشورا هست و این فرهنگ همیشه به ما می گوید نه به کسی ظلم کنید و نه زیر ظلم کسی بروید.
جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ادامه داد: در حال حاضر خیلی قدرتمند هستیم و با روزهای اول دفاع مقدس قابل مقایسه نیستیم، آن روز زیر بار استکبار و زور نرفتیم، امروز هم به هیچ وجه زیر این بار نمی رویم و مردم ما چنین چیزی را نخواهند پذیرفت.
نامی به اظهارات سران آمریکا در خصوص گزینه نظامی اشاره کرد و گفت: استکبار به خوبی می داند که جایی برای هیچ گونه اقدام نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران وجود ندارد.
وی گفت: چون اساس حکومت ما بر اساس اطاعت و پیروی از ولایت است و همه منتظریم تا ایشان فرمان بدهند تا با تمام توان نه تنها در مقابل استکبار بلکه در مقابل همه زور مداران جهان بایستیم.