کد خبر:۲۸۹۹۰۸
در جشنواره فیلم فجر امسال

«ابو اسد» حکایت جنگ و عشق یک فلسطینی روایت می‌کند

فیلم «عمر» به نوشته و کارگردانی «هانی ابواسد» در بخش سینمای سعادت این دوره از جشنواره فیلم فجر به رقابت می پردازد.
«ابو اسد» حکایت جنگ و عشق یک فلسطینی روایت می‌کند

به گزارش گروه فرهنگی «خبرگزاری دانشجو» فیلم «عمر» به نوشته و کارگردانی «هانی ابواسد» در بخش سینمای سعادت این دوره از جشنواره فیلم فجر به رقابت می پردازد

 

 این درام فلسطینی در جشنواره های متعددی از جمله فستیوال فیلم کن 2013و فستیوال فیلم تورنتو 2013 نیز شرکت داده شده. همچنین به عنوان نامزد جایزه بهترین فیلم خارجی در هشتادو ششمین دوره از اسکار انتخاب شده است.


جنگ و عشق، هیچ کدام در فلسطین اشغالی سهل و ساده نیستند. "عمر" جوانی خوش چهره درگیر یک رابطه احساسی است، دیوار حائل کرانه‌ی باختری باعث جدایی عمر و نادیا می‌شود، اما عمر که در رد شدن از دوربین های مراقب مهارت پیدا کرده از دیوار بالا رفته و رهسپار دیدار نادیا می‌شود. با این وجود، با کشته شدن یک سرباز اسرائیلی عمر طعمه‌ی نقشه‌ی موش و گربه بازی قرار می‌گیرد که به برنامه‌های آینده و دوستی های دوران کودکیش صدمه می‌زند. عمر با انتخاب‌های دردناکی در خصوص زندگی، عشق و مردانگی مواجه است؛ انتخاب‌هایی که باعث شده‌اند همانند منظره‌ی کشورش فلسطین از هم گسیخته به نظر برسد. عشق عمر به نادیا تصمیم‌های او را تحت الشعاع قرار می‌دهد.


هانی أبو أسعد متولد 1961 تهیه کننده و کارگردان هلندی-فلسطینی است. در سال 1998 وی اولین فیلم خود را با عنوان چهاردهمین جوجه کارگردانی نمود. از جمله فیلم های بعدی او مستند ناصری2000(2000)، عروسی رنا (2002)، مستند فورد ترانزیت (2002) و هم اکنون بهشت (2005) می باشند. فیلم هم اکنون بهشت در سال 2006 نامزد دریافت جایزه اسکار بهترین فیلم خارجی بود.


از جوایز این کارگردان می توان به برندهء جایزه‌ی هیئت داوران جشنواره کن (2013)برای فیلم عمر، جایزه بهترین فیلم بلند جشنواره آسیا پاسفیک، جایزه بهترین کارگردانی و بهترین فیلم از جشنواره فیلم دبی اشاره کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار