کد خبر:۲۹۰۱۱۰
حجت الاسلام صدیقی در جمع کارکنان نهاجا :
بیعت ارتش با امام(ره) ضربه کاری به پیکره طاغوت وارد کرد
امامجمعه موقت تهران گفت: بیعت کارکنان نیروی هوایی ارتش با امام(ره) در روز نوزده بهمنماه سال ۱۳۵۷ اولین ضربه کاری و سخت را به پیکره طاغوت وارد کرد.

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» حجتالاسلام والمسلمین کاظم صدیقی امامجمعه موقت تهران صبح امروز شنبه در مراسمی که به مناسبت 12 بهمن، سالروز ورود حضرت امام(ره) به ایران و آغاز دههفجر با حضور امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده معاون هماهنگکننده نیروی هوایی ارتش، حجتالاسلام ولی الله صبری رئیس اداره عقیدتی سیاسی و دیگر فرماندهان و مسئولان ارشد نهاجا برگزار شد، گفت: شما آبیپوشان و آسمانیهای نیروی هوایی ارتش پیشگام و پیشاهنگ بودن خود را با پیوستن به امام(ره) ثابت کرده و اینگونه پایههای سست طاغوت را متزلزل کردید.
وی که در مسجد النبی(ص) ستاد نهاجا سخن میگفت، ادامه داد: شما کارکنان نیروی هوایی ارتش همواره نشان دادهاید که جز اولینها بودهاید، بنابراین باید همیشه آمادگی اولین بودن را داشته باشید.
امامجمعه موقت تهران با اشاره به حملات متعدد خلبانان نیروی هوایی ارتش به مواضع نیرویهای عراقی در آغازین روزهای هشت سال جنگ تحمیلی، خاطرنشان کرد: شما هشت سال با شرق و غرب مصاف کردید و افتخار آفریدید.
وی افزود: در آن زمان شما در نیروی هوایی ارتش یک تنه در برابر همه کشورهای دیگر ایستادید و دنیا را به زانو درآوردید.
صدیقی تصریح کرد: ایمان، اصالت، توکل و اعتقادات شما موجب شد تا بتوانید با دشمن در افتاده و اجازه ندهید تا حتی یک وجب از خاک این مرز و بوم به تاراج رود.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.