کد خبر:۲۹۰۳۰۴
نشست تخصصی برنامه‌ریزی و توسعه پژوهش در ورزش:

شهریان: پایگاهی برای جلوگیری از موازی‌کاری در ورزش ایجاد شود/ حسن‌زاده: تنها کشوری هستیم که منشور ورزش نداریم

نشست تخصصی برنامه‌ریزی و توسعه پژوهش در ورزش صبح امروز در غیاب وزیر ورزش و رئیس کمیته ملی المپیک برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ورزشی «خبرگزاری دانشجو»، نشست تخصصی برنامه‌ریزی و توسعه پژوهش‌ ورزش در حالی صبح امروز در محل کمیته ملی المپیک برگزار شد که قرار بود محمود گودرزی، وزیر ورزش و جوانان؛ نصرالله سجادی، معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش؛ کیومرث هاشمی، رئیس کمیته ملی المپیک و معاونان وزارت ورزش در آن حضور داشته باشند، اما بجز رباب شهریان، معاون بانوان وزارت ورزش و حسن‌زاده، مسئول مرکز مطالعات راهبردی وزارت ورزش فرد دیگری از وزارت ورزش حضور نداشت.
 
رباب شهریان در سخنرانی خود در این نشست گفت: ما به بانک اطلاعاتی و پایگاهی احتیاج داریم که از موازی‌کاری‌ها جلوگیری کند؛ من معتقدم یا چنین پایگاهی نداریم و یا اگر هم داریم پاسخگوی نیازهای ورزش نیست و همین امر سبب شده تا بخشی از تحقیقات بدون اینکه کاربردی داشته باشد و عملیاتی شود، مدام در حال تکرار شدن باشد.
 
وی افزود: همواره دیده‌ایم زمانی که مدیران، پژوهش محور بوده‌اند دو کار اساسی را انجام داده‌اند؛ یعنی از اتلاف منابع انسانی جلوگیری کرده و بهره‌وری انسانی را بالا برده‌اند.
 
در ادامه این نشست حسن‌زاده، مسئول مرکز مطالعات راهبردی وزارت ورزرش در سخنان خود گفت: در ورزش باید به دو نکته توجه شود؛ اول لزوم برنامه‌ریزی دقیق و دوم توجه به فضای فرهنگی ورزش.
 
وی در ادامه افزود: با وجود همه نیروهایی که در ورزش تربیت شده هنوز کار عملی که افق‌ها را روشن کند، وجود ندارد؛ من معتقدم مطالعات اجرایی می‌تواند ورزش کشور را نجات دهد و علاوه بر این برای سایر کشورها نیز به عنوان یک مدل مورد استفاده قرار گیرد.
 
مسئول مرکز مطالعات راهبردی وزارت ورزش یادآور شد: متاسفانه در مورد ظرفیت دیپلماسی ورزش کاری صورت نگرفته و می‌توان گفت که این مطالعات تنها در حد پایان‌نامه‌ها در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری است.
 
حسن زاده افزود: امروز ورزش کشور از نداشتن یک منشور رنج می‌برد و هیچ کشوری جز ایران با چنین مشکلی روبرو نیست، البته ما در حوزه ورزش قوانین زیادی داریم، ولی منشوری که افق‌ها را روشن کند، نداریم.
 
وی در ادامه به نقش نمایندگان مجلس در پیشبرد برنامه‌های ورزش اشاره کرد و گفت: ‌افرادی که در مجلس هستند و می‌خواهند نیازهای ورزش را تامین کنند شناختی از چالش‌ها و مشکلات ورزش ندارند.
 
مسئول مرکز مطالعات راهبردی وزارت ورزش خاطرنشان کرد: براساس پژوهش های انجام شده یکی از خلاهای موجود در ورزش نبود نظام اطلاع‌رسانی درست در وزارت ورزش است، متاسفانه گاهی در ورزش تصمیمات براساس احساسات گرفته می‌شود و کل ورزش را متاثر می‌کند.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار