برگزاري همايش ملي مديريت و بهينه سازي مصرف انرژي در دانشگاه سمنان
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۰۵۷

برگزاري همايش ملي مديريت و بهينه سازي مصرف انرژي در دانشگاه سمنان

رئيس دانشگاه سمنان گفت: دومين همايش ملي مديريت و بهينه سازي مصرف انرژي ديروز در تالار خوارزمي اين دانشگاه برگزار شد.

دکتر علي خيرالدين در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در سمنان، مهمترين محورهاي اين همايش را بهينه‌سازي مصرف انرژي و مديريت منابع، ساختمان‌هاي هوشمند، ساختمان‌هاي سبز و لزوم تغييرات ساختاري در ساختمان و به کارگيري فناوري‌هاي نوين ساختماني عنوان کرد.

خيرالدين با اشاره به رشد بي رويه مصرف‌گرايي در کشور بر لزوم اصلاح الگوهاي مصرف تاکيد کرد و گفت: با اين روش مي‌توان تهديدها را به فرصت تبديل کرد.

رئيس دانشگاه سمنان با اشاره به آمارهاي اعلام شده افزود: در ايران چهار برابر متوسط جهاني انرژي مصرف مي شود و اين در حالي است که ايرانيان 70 درصد بيشتر از الگوي جهاني آب مصرف مي کنند.

وي همچنين با اشاره به اينکه در ايران چهار تا پنج برابر بيشتر از متوسط جهاني سوخت مصرف مي‌شود گفت: بر اساس اعلام صندوق بين المللي پول، ايران دومين کشور جهان از نظر پرداخت يارانه انرژي است.

رئيس برگزاري اين همايش افزود: با اصلاح الگوهاي مصرف، ايران مي تواند به شرايط استاندارد برسد و براي اين کار نياز به فرهنگ‌سازي، اصلاح روش‌هاي مصرف و به کارگيري تکنيک‌هاي مديريت انرژي است .

دبير همايش ملي مديريت و بهينه سازي مصرف انرژي نيز در گفت‌وگو با خبرنگار اين شبكه در سمنان، هدف از برگزاري اين همايش را اصلاح الگوهاي مصرف انرژي و بهينه سازي آن در مصارف خانگي و ساختماني عنوان کرد و افزود: در اين همايش سعي شده با رويکردي کاربردي به مقوله مصرف انرژي پرداخته شود.

دكتر اميد رضايي فر موضوعات پرداخته شده در مقالات اين همايش را مديريت انرژي در مسائل شهري، خانگي و صنعتي، توليد انرژي هاي نو و تجديدپذير و انرژي‌هاي تجديد شونده در قالب سيستم هاي کم مصرف و نيز ساختمان هاي هوشمند و سبز عنوان کرد.

وي با اشاره به ارسال 40 مقاله به دبيرخانه اين همايش گفت: با توجه به محورهاي اعلام شده براي اين همايش، 25 مقاله براي طرح در آن پذيرفته شده بود.

دبير اين همايش در خاتمه با اشاره به لزوم تغيير نگرش مردم در مصرف، گفت: براي پرهيز از اسراف و استفاده صحيح از منابع بايد فرهنگ سازي شود.

لازم به ذكر است، اين همايش به طور مشترك از سوي پارک علم و فناوري دانشگاه سمنان و انجمن علمي دانشجويان عمران اين دانشگاه و با همكاري نشريه تخصصي «مسکن» برگزار شد.

خاطر نشان مي شود، در حاشيه اين همايش، نمايشگاهي با حضور شرکت‌هاي فعال در زمينه مصارف انرژي براي بازديد علاقمندان برپا شد./انتهاي پيام/ 

پربازدیدترین آخرین اخبار