به گزارش گروه اقتصادی «خبرگزاری دانشجو»، سید غلامرضا کاظمی دینان گفت: با توجه به رشد قابل توجه ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور و جایگزینی تدریجی تلفن های همراه هوشمند و تبلت ها به جای کامپیوترهای شخصی و لپ تاپ ها، انجام سرمایه گذاری بر تولید ابزارهای هوشمند تلفن همراه کابردی امری ضروری برای سازمان های خدماتی و تجاری است.
وی اظهار داشت: بانک ها از پرتعامل ترین سازمان های خدماتی و اقتصادی کشور با مردم محسوب می شوند که لازم است با توجه به شرایط موجود و تغییر رویکرد مردم به سمت استفاده از اپلیکیشن های کاربردی تلفن های همراه هوشمند، سرمایه گذاری های جدی تری در حوزه ی تقویت نرم افزارهای همراه بانک مبتنی بر تلفن های همراه انجام دهند.
مشاور رئیس کل بانک مرکزی با بیان اینکه حوزه ی بانکداری یکی از رقابتی ترین بخش های اقتصادی کشور نیز هست، ادامه داد: با توجه به عطش موجود در استفاده از ابزارهای هوشمند تلفن های همراه، بانک هایی که زودتر به ارائه ی ابزارهای هوشمند دارای کارایی بالا و مخاطب پسند اقدام کنند، سهم بیشتری از بازار مبادلات مالی الکترونیک خواهند داشت که البته امر سرمایه گذاری های جدید و هدفمندتر بر روی اپلیکیشن های همراه بانک ها را طلب می کند.
کاظمی دینان افزود: بانک ها و بسیاری از موسسات مالی به ارائه ی نرم افزارهای تلفن همراه موبایل بانک مبتنی بر سیستم های اندروید IOS اقدام کرده اند اما؛ به نظر می رسد برخی از این نرم افزارها نتوانسته اند با مشتریان ارتباط مناسبی برقرار کرده و پاسخگوی نیازهای بانکداری الکترونیکی آنان باشند و هنوز بسیاری، استفاده از اینترنت بانک را بر موبایل بانک ترجیح می دهند.
رییس شورای سیاستگذاری هفتمین همایش ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با توجه به اهمیت روز افزون توجه بر ارتقای اپلیکیشن های همراه بانک، یکی از محورهای هفتمین همایش ارتباطات و فناوری اطلاعات به موضوع آسیب شناسی نرم افزارهای همراه بانک مبتنی بر تلفن های هوشمند و نقش این ابزارهای هوشمند در توسعه ی بانکداری الکترونیکی اختصاص یافته است.
هفتمین همایش ارتباطات و فناوری اطلاعات روز 10 اسفند سال جاری با موضوع ابزارهای هوشمند، رونق اقتصادی؛ دولت همراه (M-Goverment) با حضور استادان، کارشناسان، فعالان و علاقه مندان به حوزه های ارتباطات و فناوری اطلاعات، طراحی ومدیریت نرم افزارهای تلفن همراه، دولت الکترونیک، اقتصاد فناوری اطلاعات و ... در هتل المپیک تهران برگزار می شود.
علاقه مندان جهت حضور در این همایش با کسب اطلاعات بیشتر می تواند به وب سایت www.cnict.ir مراجعه کنند.