کد خبر:۲۹۱۴۷
قادري در گفت وگو با «شبكه خبر دانشجو»:
عزت و اقتدار ملي با هضم شدن در سياست جهاني حاصل نمي شود
نماينده مردم شيراز در مجلس با بيان اينكه عزت و اقتدار ملي در سايه برخوردها با انحرافات در دنيا معنا دارد، گفت: هضم شدن در سياست جهاني و پذيرش مشكلات در شرايط موجود اقتدار نمي آورد.
جعفر قادري در گفت وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در شيراز، با اشاره به مناظره شب گذشته اذعان داشت: اين مناظره از جنبه هاي مثبت و منفي قابل بررسي است و توانست ديدگاه ها و نقطه نظرها را به چالش بكشاند.
نماينده اصولگراي مجلس هشتم در نقد درگير نكردن خود با مسايل جهاني افزود: به رغم اهميت اقتصاد كشور، سياست خارجي جدا از اقتصاد معنا ندارد و امروز جمهوري اسلامي به واسطه نوع برخوردها با آرمان ها، به راحتي از موضع اقتدار حرف مي زند و همه جا حضور دارد.
وي با اشاره به ابهامات موجود بيان داشت: بايستي دغدغه كانديداها به طور كامل مشخص و با متانت بيشتري به ارائه ديدگاه ها پرداخته شود.
قادري گفت: متشنج كردن فضاي بيرون و برجسته كردن نقاط ضعف طرفين به صلاح نيست./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰