کد خبر:۲۹۲۷۸۳
«وحدت»؛ گزینه روی میز ما-57
ظریف: شعار ما وحدت و منزوی شدن صهیونیستهاست/ مردم ما از حقوق خود دست برنمیدارند
وزیر امور خارجه کشورمان با بیان اینکه شعار ما وحدت و منزوی شدن صهیونیستهاست، گفت: مردم ما با دنیا سر جنگ ندارند و از حقوق خود دست برنمیدارند.
به گزارش خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، ظریف امروز در راهپیمایی 22 بهمن و در جمع خبرنگاران گفت: امروز که مشغول مذاکره هستیم بیش از گذشته نیاز به همدلی داریم و همه در یک جبهه هستیم و نیاز است با چشم باز و با بصیرت و بدون گرفتار شدن در بازیهای بدخواهان در سطح واحد حرکت کنیم تابه اهداف خود برسیم و از حقوق ملت دفاع، و رفاه آنها تامین شود.
وی در ادامه افزود: شعار امسال ما باید وحدت و منزوی شدن صهیونیستها و دشمنان انقلاب باشد.
وزیر امور خارجه کشورمان در پایان گفت: مردم ما با دنیا سر جنگ ندارند؛ اما از حقوق خود دست برنمی دارند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
قابل توجه آقاي ظريف آمريكا و انگليس هم براي مردم ايران حكم صهيونيست هارو دارن