کد خبر:۲۹۳۴۰۰
رضایی در گفت و گوی ویژه خبری:

در دولت احمدی نژاد نسل دوم مسئولیت داشت اما در این دولت به نسل اول انقلاب بازگشتیم

دبیر مجمع تشخیص مصلحت گفت: در دولت آقای احمدی نژاد نسل دوم مسئولیت ها را به عهده گرفت اما در دولت آقای روحانی به نسل اول انقلاب بازگشتیم که این ...
در دولت احمدی نژاد نسل دوم مسئولیت داشت اما در این دولت به نسل اول انقلاب بازگشتیم

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» محسن رضایی در برنامه گفتگوی ویژه خبری پنج شنبه شب شبکه دوم سیما گفت: تفاوت انقلاب اسلامی ایران با دیگر انقلاب ها نبود ا فراط و تفریط در آن بود.

 

رضایی گفت: آمریکا می خواهد برای اجرای توطئه های خود ما مانند القاعده و طالبان یا محافظه کار شویم و عقب نشینی کنیم.

 

وی با اشاره به مذاکرات هسته ای گفت:‌ کسانی که در مقابل ما در این مذاکرات نشسته اند تجربه 200 ساله دیپلماسی دنیا را به همراه دارند اما ما نیز تجربه سیاسی بسیاری داریم که می توانیم از آنها در مذاکرات استفاده کنیم.

 

رضایی با بیان اینکه بحث هسته ای و اقتصاد مقاومتی مقابل یکدیگر نیستند بلکه مکمل هم هستند افزود: اقتصاد قوی پشتوانه مذاکره کنندگان کشورمان است.

 

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام گفت: باید مذاکره کنیم زیرا مذاکره رفع زیان می کند و مزاحمت ها را از بین می برد.

 

رضایی افزود: ‌دیپلماسی هموار کننده راه اقتصاد و اقتصاد هموار کننده مذاکرات است.

 

وی در عین حال گفت: نباید در مذاکرات ساده اندیش باشیم زیرا هر ساده اندیشی ضربه سختی به ما می زند.

 

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام افزود: تبلیغات، آگاهی رساندن و تربیت جوانان با حضور نسل انقلاب در صحنه می تواند به نسل جوان خودباوری را القا کند.

 

رضایی گفت:‌ در دولت آقای احمدی نژاد نسل دوم مسئولیت ها را به عهده گرفت اما در دولت آقای روحانی به نسل اول انقلاب بازگشتیم که این نشان می دهد کادر سازی و جوانان را برای آینده آماده نکردیم.

 

رضایی با بیان اینکه اقتصاد ایران مانند پیام های سیاسی و فرهنگی آن به کشورهای دیگر صادر نشده است توجه و سرمایه گذاری جدی مسئولان برای اقتصاد را خواستار شد.

 

وی گفت: ‌تحریم مشکل ما نیست بلکه خودمان مشکل خودمان هستیم.

 

دبیر مجمع تشخیص مصحلت نظام افزود: سند چشم انداز توسعه کشور ده سال پیش ابلاغ شد و اگر دولت ها و مجلس ها از همان زمان حرکت را آغاز می کردند کشور اینچنین تحت تاثیر تحریم ها که سه سال است تشدید شده قرار نمی گرفت.

 

رضایی گفت: ‌دولت باید از تجربیات دولت های گذشته استفاده کند و اشخاص بیرون دولت نیز باید به آن کمک کنند و همه هم دل باشند.

 

وی با اشاره به بیکاری جوانان افزود:‌ در دهه های آینده جمعیت ایران پیر می شود و ما باید اکنون از ظرفیت جوان بودن جامعه و منابعی که در اختیار داریم بهره برداری کنیم که این نیاز به تلاش و برنامه ریزی دارد.

 

رضایی با انتقاد از برخی بی برنامگی ها در بخش اقتصادی مانند بورس گفت: باید انگیزه های انقلابی و جهادی را در اقتصاد به کار گیریم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بدون نام
-
۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۱
تجربه 1400 ساله اسلام پس کجاست .
13
2
بدون نام
-
۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۳
من با جمله آقاي رضايي :
تحريم مشکل ما نيست بلکه خودمان مشکل خودمان هستيم.
ياد جمله آيت الله جوادي آملي مي افتم که ايشان فرمودند:
اگر ما را هم تحريم صد در صد کنند و مديريت داخلي قوي داشته باشيم شکست نخواهيم خورد
23
0
Afsa
۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۶
رحمت خدا بر آيت الله جوادي آملي
ما کم سواد اصلا ما بي سواد
بابا آِت الله جوادي آملي هم!!!!
واقعا که تا حالا به اندازه اين چند ماه انقدر توهين وحقارت يکجا نديده بودم
بدون نام
-
۲۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۴
مشکل ما 99درصد آن از داخل است چون اقليت اشراف و ثروتمندان پول را خدايشان ميدانند و مي پرستندش و در درون گاوصندوقها و حسابهاي بانکيشان اينجا و هر جا حفظ ميکنند تا آسيبي به اين خدايشان نرسد و با فشار بر اقتصاد داخلي و مردم بيچاره بر اين حفاظت مي افزايند خداي ما بزرگ تر از خداي شماست نه بربادرفتني و نه سوختني است ولي خوب مي سوزاند و خوب از آتش ميرهاند چون ابراهيم خليل الله -حالا هي شما بگيد تحريم تحريم تحريم - بابا همين به اصطلاح تحريم 35 سال بوده و هست اين فشارها از داخل بود که يه سري جريانها رو به وجود بيارن که کورخوندن شهدا هنوز زنده هستند حواستان جمع باشد
17
0
بدون نام
-
۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۴
به نکات اساسي اي اشاره شده از جمله به حاشيه راندن نسل دوم که خيلي هاي آنها هم از دلسوزان کشور و قشر ايثارگر تحصيل کرده و تجربه اندوخته اند. حالا بايد ديد بعد از اتمام دوره خدمتي دولت فعلي که ديگر عمر کاري نسل اولي هاي انقلاب هم به سوي پيري مي گرايد براي دولت هاي بعدي آيا بايد برويم از خارج از کشور کادر باتجربه به ميدان بياوريم؟ چون همين تجربه نسل دومي هاي دوران احمدي نژاد هم که امروز به حاشيه رانده شد ه اند از بين خواهد رفت؟!
20
1
محمد
-
۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۲۹
انصاقا احمدي نژاد به جوانان بيشتر بها داد و اينو در کابينه ديديد .

او واقعا حلقه هاي بسته مديريتي 16 سال اخير را شکست و مديران جديد به کشور وارد نمود .

اما الان در دولت محترم يازدهم از مديران 16 سال قبل در راس کارها استفاده شده!!
26
1
اقا امين
-
۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۲۳:۴۹
نسل اول انقلاب يعني دهه شصتي ها...اون افرادي که شما نسل اولي ميگيد، مال سه نسل قبل انقلاب اند!(بعضيا شون هم مي رسن به قبل از ....!!!)
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار