عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی گفت: مهمترین دلیل مداخله آمریکاییها در امور داخلی کشور ضعف دیپلماتیک مسئولان است.
احمد بخشایش، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتوگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، با اشاره به بیانیه وزارت خارجه آمریکا مبنی بر رفع حصر سران فتنه اظهار داشت: من علت این مداخله ها را چهار عامل می دانم؛ اولاً خوی استکباری آمریکا که خود را ژاندارم دنیا می داند، باعث می شود که به خود اجازه دهد تا در این مسائل دخالت کند تا خود را سرزنده نشان دهد؛ چرا که آمریکایی ها به دنبال رقیب می گردند تا در پناه رقابت وانمود کنند که دچار بحران هویت نیستند.
وی افزود: دلیل دوم این است که آمریکا می بیند ایران در مباحث دیپلماتیک دچار ضعف است و مقامات وزارت خارجه ما در پاسخگویی به سوالات دیپلماتیک آمریکایی ها ضعف دارند، گرچه در مذاکرات خوب صحبت می کنند، ولی نمی توانند پاسخ بلوف های آمریکایی ها را بدهند؛ سومین دلیل این است که آمریکا چون فکر می کند ایران به خاطر تحریم بر سر میز مذاکره نشسته، لذا نمی خواهد این ابزار را از دست بدهد تا با اعمال تحریم به بهانه نقض حقوق بشر و دیگر مسائل به هدف خود برسد.
عضو کمیسیون امنیت ملی گفت : دلیل چهارمی که آمریکایی ها به سران فتنه می پردازند، این است که موسوی و کروبی باید بدانند که حرف هایشان ناحق است و اینها می توانند توبه کنند و به نظام بازگردند.
بخشایش ضمن برشمردن علل دخالت آمریکا در مسائل داخلی ایران گفت: من فکر می کنم مهمترین عامل دخالت آمریکایی ها در مسائل داخلی کشور ضعف دیپلماتیک مسئولان ما باشد؛ چرا که از واژه هایی که آمریکایی ها استفاده می کنند ما استفاده نمی کنیم، در صورتی که در دوره آقای احمدی نژاد مسئولان ما جواب آمریکایی ها را با واژه های خودشان می دانند و در نتیجه آمریکایی ها کوتاه می آمدند.
به نظر من اگه به صحبت هاي رهبر که گفتن "به توانايي هاي داخلي بايد تکيه کرد و نبايد به خارجي ها دل بست" توجه ميشد، اون آمريکايي هاي پررو هم جرعت نمي کردن اينجوري صحبت کنن. بدتر از اون اينکه از طرف مسئولين ما هم جواب دندان شکني داده نشد.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.