آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۴۶۳۶

جلسه تقدیر از خادمان شهدا در مشهد برگزار شد

جلسه تقدیر از نیروهای داوطلب خدمتگزاری در اردوهای راهیان نور(خادمان شهدا) عصر امروز در نمازخانه سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از مشهد، یحیی سالاری، مسئول سازمان بسیج دانشجویی خراسان رضوی امروز در مراسم تقدیر از خادمین شهدای اردوهای راهیان نور خراسان رضوی (خادمان شهدا) در مشهد بیان کرد: شهدا رفتند و کارشان نیمه تمام ماند و این بسیجیان هستند که باید ادامه دهنده راه و ادامه دهنده مسیر روشن انقلاب باشند.


وی در خصوص اهمیت کاری که بر عهده خادمین شهدا و بسیجیان است، ابراز داشت: خداوند چار چوب مشخصی تدوین و آن را به پیامبران داده است و در نهایت هندسه دین توسط پیامبر اکرم(ص) تکمیل شد و این آیین توسط نفس امام راحل و خون شهدا گسترش یافت و امروز بسط و گسترش آن بر عهده بسیجیان است.


سالاری تاکید کرد: رهبر فرموده‌اند « زنده نگه داشتن یاد شهدا کمتر از شهادت نیست»، بنابراین خادمین شهدا باید بدانند که تلاش‌های آنان بسیار ارزشمند است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار