کد خبر:۲۹۵۰۰۱

اعزام بیش از 1300 دانشجوی زنجانی به راهیان‌نور

رئیس سازمان بسیج دانشجویی زنجان گفت: از اسفند امسال 1340 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های استان در قالب سفرهای راهیان نور، راهی مناطق عملیاتی جنوب می‌شوند.
اعزام بیش از 1300 دانشجوی زنجانی به راهیان‌نور

عباس بابایی در گفت‌وگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، با بیان اینکه از اسفند امسال 1340 نفر از دانشجویان دانشگاه‌های استان در قالب سفرهای راهیان نور راهی مناطق عملیاتی جنوب می‌شوند، بیان داشت: 60 درصد این دانشجویان را دختران تشکیل می دهند.

 

وی با بیان اینکه دانشجویان استان زنجان در قالب پنج کاروان عازم سفرهای راهیان نور می شوند، افزود: این سفرهای پنج روزه از 10 اسفند سال جاری آغاز می شود و تا 26 فرودین سال آتی ادامه دارد.

 

رئیس سازمان بسیج دانشجویی زنجان خاطرنشان کرد: دانشجویان  همه شهرستان های استان امکان  رفتن به مناطق عملیاتی جنوب  را دارند.

 

بابایی سفرهای راهیان نور را فرصتی برای آشنایی نسل جوان با مقاومت ها و ایثار رزمندگان  جنگ تحمیلی دانست و افزود: در این سفرها سعی می شود دانشجویان با سیره شهدا و رزمندگان اسلام آشنا شوند و اهداف آنها را در این دفاع مقدس درک کنند.

 

وی یادآور شد: رویکرد سفرهای راهیان نور دینی و تربیتی است؛ بنابراین محتوای سفر را روایت گری از جنگ، آَشنایی با سیره شهدا، برگزاری حلقه های معرفت و برنامه های دینی  تشکیل می دهد.
 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار