القاي ياس و نااميدي در مردم توسط كانديداها همصدايي با دشمن است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۴۸۵
بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي استان لرستان:

القاي ياس و نااميدي در مردم توسط كانديداها همصدايي با دشمن است

بسيج دانشجويي استان لرستان در بيانيه‌اي ضمن اعلام حمايت از عملكرد رئيس دولت نهم آورده است: القاي ياس و نااميدي در دل مردم، سياه‌نمايي و ناكارآمد جلوه دادن دولت از جانب كانديداها، برخلاف سخن صريح امام(ره) و رهبري و در تضاد با ارزش‌هاي الهي است.

به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از خرم آباد، در اين بيانيه آمده است: تجلي معيارهاي ارائه شده در بيانات راهگشاي مقام معظم رهبري از جمله استكبارستيزي، احياي عزت ملي و اسلامي، عدالت خواهي، جرات در ايجاد تحول، مقابله با فساد، ساده زيستي و مردمي بودن در دولت نهم به منصه ظهور رسيده و اين بهترين و موثرترين عامل در حمايت بسيج دانشجويي دانشگاه هاي لرستان از دولت مردمي دكتر محمود احمدي نژاد است.

اين بيانيه با بيان اينكه امروز جدال واقعي بين حق و باطل، فقر و غنا، استضعاف و استكبار، پابرهنه و مرفه در قاموس دهمين دوره انتخابات رياست جمهوري هويدا شده است، مي افزايد: ما دانشجويان بسيجي در اين جدال نابرابر با آگاهي كامل از الفباي مبارزه تا آخر خط با كسي خواهيم بود كه درد فقر و محروميت و استضعاف را چشيده باشد.

بيانيه بسيج دانشجويي دانشگاه هاي لرستان تشكيل مثلث شوم كارگزاران، حزب مشاركت، مجاهدين انقلاب و گرد آمدن متحصنان مجلس ششم، اهانت كنندگان به ساحت مقدس امام عصر(عج) و سيدالشهدا(ع) و مرفهان بي درد در حمايت از كانديداي مورد نظرشان را توطئه اي برنامه ريزي شده عليه خط امام، انقلاب و رهبري دانسته و اذعان داشته است: افشاي اين توطئه بر آحاد مردم الزامي است./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار