آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۶۹۱۱
مهدی فضائلی در گفت و گو با «خبرگزاری دانشجو»:

توقع داریم آستانه تحمل دولت همان چیزی باشد که می‌گوید

عضو شورای فرهنگ عمومی کشور گفت: توقع و انتظار این بود و هست که آستانه تحمل دولت همان چیزی باشد که می گوید.
توقع داریم آستانه تحمل دولت همان چیزی باشد که می‌گوید

مهدی فضائلی عضو شورای فرهنگ عمومی کشور در گفت و گو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو» درباره عملکرد گزینشی دولت یازدهم درقبال رسانه ها گفت: راه حل رفع این مشکل این است که نهاد ریاست جمهوری و آنهایی که مسئولیت رسیدگی به مسائل رسانه ای را در دولت دارند، اگر اشکال و انتقادی به رسانه های منتقد وارد است با آنها گفت و گو کنند و مسئله را حل کنند. اما اینکه جلوی فعالیت یا حضور آنان در نشست های دولت گرفته شود زیبنده فضای رسانه ای کشور نیست.

 

این روزنامه نگار ضمن اشاره به صحبت های رئیس جمهور که منتقدین توافق نامه ژنو را بیسواد خواند افزود: برخوردهایی که با یعضی رسانه ها صورت می گیرد با آنچه دولت و آقای روحانی مبنی بر آزادی فضای رسانه ای مطرح کردند و این ذهنیت را به وجود آوردند که دولت از شرح صدر بیشتری نسبت به قبل در مواجهه با نقادی برخوردار مغایرت دارد. توقع و انتظار این بود و هست که آستانه تحمل دولت همان چیری باشد که می گوید.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
بنده ي کشاورز خدا
-
۱۰ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۲:۴۷
اي آقا ،جناب فضائلي مگر شما اطلاع ناريد که کليد حاج آقا مثل داس عمل ميکنه.
پيشنهاد ميکنم کليپ هاي دکتر سلام رو ببينيد.
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار