آگاهي مردم مهمترين عامل جلوگيري از تخريب است
آخرین اخبار:
کد خبر:۲۹۷۶۹
مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي مشهد:

آگاهي مردم مهمترين عامل جلوگيري از تخريب است

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي مشهد آگاهي مردم را مهمترين عامل جلوگيري از تخريب دانست و گفت: مردم بايد با ذكاوت شايسته ترين فرد را انتخاب كنند.

علي صادقي در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در مشهد، با بيان اينكه رقابت ها حضور مردم را در عرصه انتخابات پررنگ مي كند، اظهار داشت: با آسيب شناسي و كار علمي مي توان از پديده ها و مسائل منفي اين رقابت ها جلوگيري، و فضا را براي يك انتخاب اصلح روشن كرد.

مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه‌هاي مشهد با اشاره به نقش دانشجويان در افزايش آگاهي مردم تصريح كرد: دانشجويان بايد واقع بينانه و به دور از ملاحظات حزبي، بهترين شناخت را از كانديداهاي اصلح كسب كنند.

صادقي با بيان اينکه رقابت‌هاي انتخاباتي بايد آسيب شناسي شود، اظهار داشت: تشكل هاي دانشجويي بايد با مطالعه سابقه فعاليت كانديداها در دوره هاي قبل عقلاني تر فكر كنند و با بررسي احزاب و گروه هاي مختلف مورد سوءاستفاده آنها قرار نگيرند.

وي نقش روحانيت، تبليغ و ارشاد افراد جامعه در همه عرصه ها را مهم ارزيابي و خاطرنشان كرد: روحانيون بايد در عرصه هاي انتخابات نيز با هوشياري و دقت عمل ويژه بهترين راه را براي اين مهم انتخاب كنند تا بتوانند اثر سازنده اي را در آگاهي مردم داشته باشند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار