کمبود تعرفه راي در ساعات اوليه در شيراز
سيد معين انجوي نژاد در گفتوگو با خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» در شيراز، گفت: انتخابات از 8 صبح امروز آغاز شد که در ساعات اوليه با توجه به حضور پرشکوه مردم با کمبود تعرفه راي در حوزه هاي مختلف مواجه شديم.
وي اين حضور بي نظير و ميليوني را نشانه اقتدار ملي مردم ايران دانست و افزود: تا کنون در همه حوزه هاي انتخاباتي با استقبال باشکوه مردم مواجه بوديم که اين نشانه تثبيت نظام است.
مشاور فرماندار شيراز خاطرنشان کرد: مردم به عوامل خرابکار و حيله گر انقلاب اجازه نمي دهند که در راي آنان تعدي و دست اندازي کنند، بلکه اين مردم فهيم و انقلابي با فهم و درايت، فرد موردنظر خود را انتخاب مي کنند.
انجوي نژاد همچنين حضور روستاييان را در انتخابات باشکوه دانست و يادآور شد: بيش از 90 درصد از روستاييان تا کنون به پاي صندوق هاي راي آمده اند تا براي سرنوشت مملکت خويش تصميم بگيرند./انتهاي پيام/