به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ارومیه، جشنواره غذای دانشجویی با هدف خیرخواهانه و به نفع کودکان سرطانی روز گذشته با حضور بیش از 150 نفر از دانشجویان پردیس علامه طباطبائی دانشگاه فرهنگیان ارومیه برگزار شد.
در این جشنواره غرفه هایی شامل غذاهای اصیل ایرانی، سنتی و فرنگی، سالادهای متنوع، وسایل مورد نیاز برای سفره هفت سین، نوشیدنی های مخصوص و همچنین موسیقی و عکاسی دایر بود.
برگزار کنندگان این جشنواره پشتیبانی از حرکت های نوین حمایت از کودکان تحت پوشش موسسه حمایت از کودکان سرطانی محک را از اهداف برگزای این جشنواره اعلام کردند.
در این جشنواره خلاقانه دانشجویی، بیش از 100 نوع غذا در راستای احیا و معرفی غذاهای محلی استان ها در معرض دید علاقمندان قرار گرفت.