173 مورد عمليات آتش‌نشاني در تهران
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۴۶۴
طي شب وروز گذشته صورت گرفت

173 مورد عمليات آتش‌نشاني در تهران

آتش‌نشانان تهران در شب و روز گذشته با اجراي 173 ماموريت، عمليات خاموش کردن آتش‌سوزي و امداد و نجات را در 134 آتش‌سوزي و 39 حادثه مختلف در سطح شهر تهران انجام دادند.

به گزارش گروه اجتماعي «شبكه خبر دانشجو»، در اين مدت 16 دستگاه وسيله نقليه، 6 شعبه بانک، 3 پست برق و 35 مخزن مکانيزه زباله دچار آتش‌سوزي شد.

14 مورد آتش‌سوزي در فضاي سبز و 29 مورد آتش‌سوزي ضايعات نيز از جمله آتش‌سوزي‌هاي شب و روز گذشته تهران بود.

بنابر اعلام سازمان آتش نشاني، آتش‌نشانان تهران در 24 ساعت گذشته عمليات امداد و نجات را در 8 حادثه آسانسور، 3 حادثه رانندگي، 2 حادثه گرفتار شدن افراد در اماکن و چندين مورد حادثه ديگر انجام دادند و موفق شدند 14 نفر از شهروندان حادثه ديده را نجات دهند.

همچنين، در شب و روز گذشته 1068 نفر آتش‌نشان با بکارگيري 344 دستگاه خودروي ايمني و نجات 68 ساعت عمليات خاموش کردن آتش‌سوزي و امداد و نجات را انجام دادند.

در اجراي ماموريت‌هاي شب و روز گذشته آتش‌نشانان به 29 دستگاه خودرو آتش‌نشاني خسارت مالي وارد شد و يک نفر از آتش‌نشانان نيز آسيب جدي ديد که در حال حاضر در بيمارستان تحت درمان است. همچنين تعدادي از آتش‌نشانان تهران هنگام انجام ماموريت با آسيب‌هاي جزئي روبرو شدند که مداواي آنان به صورت سرپايي انجام شد.

بر پايه اين گزارش، با توجه به شرايط کنوني خيابان‌هاي تهران در مناطق مختلف شهر به منظور سرعت بخشيدن به عمليات خاموش کردن آتش‌سوزي‌ها با تدابير انديشيده شده از آتش‌نشانان موتورسوار که به تجهيزات لازم و خاموش کننده‌ها مجهز هستند استفاده مي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار