کد خبر:۳۰۷۱۳۷
اختیاری در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو»:

تلاش مجلس و وزارت علوم برای جبران کسری اعتبارات پژوهشی

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به تدوین پیش‌نویس دستورالعمل اجرایی ماده 32 ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 93 گفت: تایید نهایی این دستورالعمل بر عهده دولت است.
اسفندیار اختیاری در گفت‌وگو با خبرنگار علمی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه دولت اختصاص یک تا سه درصد بودجه دستگاه‌ها به پژوهش را در لایحه بودجه 93 لحاظ نکرده است، گفت: رویکرد مجلس در این زمینه لحاظ کردن این ماده در بودجه سال 94، اختصاص بودجه به طرح‌های ملی کلان، نظارت مجلس بر تخصیص اعتبار 100 درصدی بودجه و تشویق دولت برای اختصاص دادن بخشی از گردش‌های مالی دستگاه‌ها و شرکت‌های تحت نظر خود به پژوهش است.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با اشاره به راهکارهای پیشنهادی برای جبران کسری بودجه‌های پژوهشی در کشور اظهار داشت: در این زمینه لازم است تا دولت را برای تخصیص اعتبار بودجه مصوب به پژوهش ترغیب کرد؛ علاوه بر آن پیش‌نویس دستورالعمل اجرایی ماده 32 ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 93 تدوین شده و از سوی وزرای علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به امضا رسیده که اقدامی شایسته در این زمینه است.
 
وی خاطرنشان کرد: مجلس از هر تلاشی برای اختصاص بودجه یک تا سه درصد اعتبارات پژوهشی دستگاه‌ها به پژوهش استقبال می‌کند، اما تصویب این پیش‌نویس به موافقت هیئت وزرا بستگی دارد.
 
اختیاری با تاکید بر اینکه تصمیم نهایی در زمینه اختصاص یک تا سه درصد اعتبارات دستگاه‌ها بر عهده دولت است، یادآور شد: اختصاص یک تا سه درصد بودجه دستگاه‌ها به امر پژوهش در لایحه هشت بودجه 93 ذکر نشده است، در حالی که طبق برنامه پنجم توسعه باید بودجه پژوهشی اضافه شود.
 
عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به نبودن بودجه کافی برای پیشرفت طرح‌های کلان ملی گفت: به دلیل اینکه اختصاص بودجه کافی به طرح‌های کلان ملی در لایحه ذکر نشده است، نمی‌توانیم منابع مالی آنها را تامین کنیم.
 
وی گفت: اگر دولت از هم‌اکنون به طرح‌های کلان ملی در بودجه 93 توجه کند و صد درصد بودجه طرح‌ها را بپردازد شاهد پیشرفت آنها خواهیم بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار