آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۷۲۷۳
انصاری در گفت‌وگو با «خبرگزاری دانشجو» خبر داد ‌

برگزاری جلسه با تقاضاکنندگان استیضاح وزیر آموزش و پرورش

معاون پارلمانی رئیس جمهور از تشکیل جلسه‌ای با حضور وزیر آموزش و پرورش و تقاضاکنندگان استیضاح وی در آینده نزدیک خبر داد.
برگزاری جلسه با تقاضاکنندگان استیضاح وزیر آموزش و پرورش

محید انصاری در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی «خبرگزاری دانشجو»، درباره اقدامات معاونت پارمان ریاست جمهوری به منظور تعامل گسترده‌تر و بیشتر دو قوه مجریه و مقننه در سال جاری اظهار داشت: در همین رابطه نیز هر یک از وزرای دولت به صورت منظم در جلسه فراکسیون رهروان حضور پیدا کرده و تعامل خود را با این اعضا و نمایندگان عضو بیشتر می‌کنند؛ همچین معاون پارلمانی دستگاه‌های دولتی حضور خود را در میان جلسات نمایندگان مجلس فعال‌تر خواهند کرد.

 

وی افزود: انتظار می‌رود با اقدامات مثبتی که از سوی دولت و مجلس و همچنین تعامل بیشتری که با هیئت رئیسه و دیگر اعضای کمیسیون‌ها برقرار می کنیم، میزان سوالات و تذکراتی که نمایندگان از وزرا و اعضای دولت دارند کاهش پیدا کند.

 

معان پارلمانی رئیس جمهور درباره استیضاح وزیر آموزش و پرورش که چندی پیش برخی از نمایندگان مجلس آن را مطرح کرده بودند، گفت: ‌استیضاح به معنی توضیح دادن و پاسخگو بودن است که دولت نیز بار‌ها اعلام کرده است از پاسخ به سوالات نمایندگان هیچ مشکلی ندارد، به همین منظور برای تعامل و همکاری بیشتر در نظر داریم جلسه‌ای با سوال کنندگان برگزار کنیم تا این موضوع به طور کامل برطرف شود.

 

انصاری تاکید کرد: برگزاری جلسات مشترک وزرا با اعضای کمیسیون‌های مختلف و همچنین نمایندگانی که سوالاتی را مطرح می‌کنند از جمله نقاط مثبت دولت در راستای تعامل با قوه مقننه است که این اقدام و برنامه‌ها نیز با قوت بیشتر ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار