حضور سرزده رییس‌جمهوری در منزل شهیدان حسین‌جانی و جانباز ۴۵درصد دفاع مقدس
آخرین اخبار:
کد خبر:۳۰۹۰۳۵
عصر دیروز صورت گرفت

حضور سرزده رییس‌جمهوری در منزل شهیدان حسین‌جانی و جانباز ۴۵درصد دفاع مقدس

رئیس‌جمهور گفت: دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران افتخاری برای رئیس‌جمهور و دولت است.
حضور سرزده رییس‌جمهوری در منزل شهیدان حسین‌جانی و جانباز ۴۵درصد دفاع مقدس

به گزارش گروه سیاسی «خبرگزاری دانشجو» به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌جمهوری حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهور با حضور در منزل شهیدان محمدرضا، مجتبی و عباس حسین جانی با پدر، مادر و خانواده این شهیدان والامقام دفاع مقدس دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

وی در این دیدار با تجلیل از صبر، ایثار و فداکاری‌های خانواده معظم شهیدان، جانبازان و ایثارگران، گفت: خانواده شهدا، فرزندان برومند خود را در زمانی که کشور به آنها نیاز داشت در راه اسلام و انقلاب تقدیم کردند و این اجری بی پایان در نزد خدای متعال خواهد داشت.
 
رئیس‌جمهور، تصریح کرد: مردم ایران قدردان ایثار و فداکاری شهدا و خانواده‌های معزز آنان هستند و می‌دانند اگر این ایثارها نبود کشور و انقلاب حفظ نمی‌شد.
 
روحانی، افزود: امیدواریم خداوند به ما توفیق دهد تا بتوانیم ادامه دهنده راه شهیدان عزیزمان باشیم.
 
در این دیدار پدر و مادر شهیدان حسین جانی به بیان خاطراتی از سجایای اخلاقی و رشادت‌های فرزندان شهید خود پرداختند.
 
براساس این گزارش، شهید محمدرضا حسین جانی در سال 62 در منطقه پنجوین عراق، شهید مجتبی حسین جانی در سال 63 در منطقه فاو و شهید عباس حسین جانی در سال 65 در عملیات کربلای 5 در منطقه شلمچه به مقام رفیع شهادت نایل شدند.
 
دیدار روحانی با ابراهیم محمدی آزاده و جانباز 45 درصد دفاع مقدس
 
روحانی همچنین با حضور در منزل ابراهیم محمدی آزاده و جانباز 45 درصد دفاع مقدس با خانواده وی دیدار کرد.
 
وی در این دیدار نیز از روحیه والای آزادگان کشور در دوران سخت اسارت تجلیل کرد و افزود: ایثار جانبازان و آزادگان و صبر آنان در برابر سختی‌ها مسیر تعالی را در برابر فرزندان امروز کشور گشوده است.
رئیس‌جمهور، تصریح کرد: دیدار با خانواده شهدا، جانبازان و ایثارگران افتخاری برای رئیس‌جمهور و دولت است.
 
ابراهیم محمدی آزاده و جانباز 45 درصد دفاع مقدس که در سال 59 در عملیات فتح‌المبین در منطقه فکه به مقام رفیع جانبازی نائل آمده و به مدت 10 سال در اردوگاه‌های رژیم‌ بعث عراق در اسارت بوده است.
 
در این دیدارها، حجت‌الاسلام شهیدی معاون رئیس‌جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و حسین فریدون دستیار ارشد رئیس‌جمهوری، روحانی را همراهی کردند.
برچسب ها:
دانشجو
پربازدیدترین آخرین اخبار