میلاد بیگی، عضو کمیته نشریات وزارت علوم در گفتوگو با خبرنگار فرهنگی «خبرگزاری دانشجو»، با بیان اینکه متاسفانه در قوانین موجود گاهی تناقض وجود دارد و حتی در برخی موارد نیز دست نشریات را برای سلیقگی رفتار کردن، باز گذاشته است، گفت: یکی دیگر از مسائلی که باید به آن رسیدگی شود، ثبت فعالیت دانشجویان در نشریات است؛ به عبارت دیگر دانشجویان از اینکه مدت حضورشان در نشریات دانشجویان به عنوان سابقه تلقی نمی شود، گلایه دارند که این مسئله در دستور کارمان قرار دارد.
وی ادامه داد: موضوع عدالت رسانه ای نیز از دیگر مواردی است که باید به آن رسیدگی شود؛ چرا که برخی دانشگاه ها به دلیل نزدیک بودن به وزارت علوم بیشتر دیده شده و حتی امکانات بهتری نیز در اختیارشان قرار می گیرد، ولی دانشگاه هایی که در شهرهای دیگر واقع شده اند و جزو دانشگاه های کوچک کشور محسوب می شوند، از این مسئله بی بهره اند.
عضو کمیته نشریات وزارت علوم با بیان اینکه نشریات کشور در حال حاضر در وضعیت خوبی قرار دارند، اظهار داشت: با این حال باید به سمت پویاتر شدن حرکت کنند، به گونه ای که نشریات به دغدغه دانشجویان تبدیل شود.
بیگی با اشاره به نشریات الکترونیک خاطرنشان کرد: متاسفانه برای این نشریات قانون مصوبی وجود ندارد و با توجه پیشرفت تکنولوژی در عرصه نشریات، باید به این سمت حرکت کنیم و خواسته دانشجویان نیز این است که نظمی به نشریات الکترونیک داده شود.
لازم به ذکر است، میلاد بیگی دانشجوی دانشگاه امیر کبیر و عضو بسیج این دانشگاه در دور جدید انتخابات اعضای کمیته نشریات وزارت علوم به عضویت این شورا از سوی مدیران مسئول نشریات دانشجویی انتخاب شدند.