کد خبر:۳۱۳۲۰۳
معاون استاندار قزوین:

آتش‌سوزی انبار روغن در قزوین مهار شد/ تلفات جانی نداشتیم

حبیبی گفت: آتش سوزی انبار روغن خودرو در شهر قزوین پس از هفت و نیم ساعت تلاش به کنترل کامل نیروهای آتش نشانی مستقر در محل حادثه در آمد و مهار شد.
آتش‌سوزی انبار روغن در قزوین مهار شد/ تلفات جانی نداشتیم
به گزارش گروه اجتماعی ‹‹خبرگزاری دانشجو›› منوچهر حبیبی بامداد چهارشنبه در محل حادثه افزود: بر اساس اعلام مالک این انبار 20 تن روغن خودرو در محل وجود داشت که طعمه آتش شده که خوشبختانه این حادثه تلقات جانی و حتی مجروح نیز نداشته است.

وی اظهار کرد: این آتش سوزی ساعت 30/17 روز سه شنبه در یک انبار روغن خودرو واقع در خیابان شیشه چی بلوار اسدآبادی شهر قزوین بوقوع پیوست که نیروهای آتش نشانی بلافاصله در محل حاضر شدند و به خاطر حجم بالای آتش سوزی مدیریت بحران استان درستاد فرماندهی حضور پیداکرد.

این مسوول خاطرنشان کرد: در همان ابتدای حضور هماهنگی های لازم برای اعزام امکانات از سایر شهرهای همجوار در صورت لزوم انجام شد و حجم آتش سوزی به حدی بود که آتش نشانان شهرهای الوند ، اقبالیه و محمدیه و دیگر شهرهای استان قزوین در محل حادثه حضور پیدا کردند.

حبیبی گفت: در همان ابتدای نیروهای هلال احمر، سپاه و آتش نشانی و اورژانس حضور داشتند و با هماهنگی برق و گاز منازل مجاور این انباز برای امنیت بیشتر قطع شد و کشیک شرکت های گاز و برق استان در محل حاضر شدند.

وی ادامه داد: به خاطر اینکه آتش سوزی روغن و چوب و برای رعایت مسایل زیست محیطی عوامل شرکت های نفت و محیط زیست با حضور در محل از طریق مکش روغن های جاری در محل را جمع آوری کردند و بخشی از روغن که در کانال ها جاری بود به سمت زمینهای خالی و بدون کشت هدایت شد.

معاون استاندار قزوین یادآور شد: این حادثه با مدیریت شخص استاندار قزوین و حضور نهادهای مسوول بدون کوچکترین حادثه مهار شد.

وی اضافه کرد: اگرچه وجود چنین انبارهایی در مرکز شهر هشدار و گوشزدی است که مسوولان امر به هوش باشند.

حبیبی گفت: بررسی های اولیه نشان می دهد علت آتش سوزی اقدام و فعالیتی بوده که منجر به جرقه شده است ولی سازمان آتش نشانی قزوین مامور پیگیری و بررسی علت حادثه است که به محض روشن شدن آن اطلاع رسانی خواهد شد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار قزوین یاد آور شد: مامورین امدادی و آتش نشانی برای برقراری آرامش و امنیت تا صبح روز چهارشنبه در محل حادثه حاضر هستند.
برچسب ها:
دانشجو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
كامران از قزوين
-
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۱:۵۰
من در محل حادثه بودن، خدارو شكر هيچ تلفات جاني نداشت، آتش سوزي مربوط به انبار روغن موتور و انبار MDF بود.
1
0
بدون نام
-
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۲
من قزوينيم عقل کلها با آب آتش حاصل از روغن خاموش ميکنند.
0
1
بدون نام
-
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۴
خدا شفاشون بده
روغن‌هاي آزاد شده ر ا به سوي باغستانهاي چند صد ساله قزوين هدايت کردند
1
1
بدون نام
-
۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۰۲:۴۴
مردم و داري دارن از آب گل الود روغن ميگيرن!
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار