شهلا مرادی در گفتگو با خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» در زنجان، با اشاره به برگزاری سومین جشنواره آشپزی دانشجویی در علوم پزشکی زنجان بیان داشت: این جشنواره آَشپزی با محوریت غذاهای محلی برای دانشجویان دختر ساکن خوابگاه های دولتی و خودگردان دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار می شود.
وی افزود: در این دور از مسابقات آشپزی دانشجویی به پنج گروه برگزیده جوایزی اهدا خواهد شد.
دبیرجشنواره غذاهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان بیان کرد: در بخش جنبی این جشنواره تهیه «دسر و سالاد» نیز وجود دارد.
مرادی افزود: در نخستین دور جشنواره آشپزی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی زنجان در سال 90، نود نوع غذا طبخ شد و در دومین دور 200 نوع غذا و امسال غذاها به سمت انواع محلی و بومی سوق می یابد.
وی ادامه داد: ثبت نام برای حضور در جشنواره آشپزی دانشجویان خوابگاهی دانشگاه علوم پزشکی 16 تا 20 اردیبهشت انجام شده و جشنواره 27 اردیبهشت در محل مجموعه خوابگاهی واقع در جاده گاوازنگ خواهد بود.
دبیرجشنواره غذاهای دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی استان زنجان گفت: هزینه خرید مواد اولیه از سوی دانشگاه به دانشجویان پرداخت می شود و برای میهمانان و اساتید حاضر در جشنواره غذهای محلی همچون آش سرو خواهد شد.
لازم به ذکر است، غذای برتر دومین جشنواره آشپزی دانشگاه علوم پزشکی کوفته ای با یک مرغ شکم پر به عنوان مغز کوفته بود.