آخرین اخبار:
کد خبر:۳۱۷۶۴۶

کسب رتبه اول کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی بابل

دانشجوی ترم هشت رشته مهندسی بیوتکنولوژی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، رتبه اول کنکور سراسری کارشناسی ارشد در این رشته را از آن خود کرد.
کسب رتبه اول کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی توسط دانشجوی دانشگاه صنعتی بابل
به گزارش خبرنگار «خبرگزاری دانشجو» از ساری، رضا مهدوی، دانشجوی ترم هشت رشته مهندسی بیوتکنولوژی دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، رتبه اول کنکور سراسری کارشناسی ارشد در این رشته را از آن خود کرد.
 
این دانشجو همچنین در رشته مهندسی داروسازی رتبه سوم را کسب کرده است.
 
وی در خصوص موفقیت خود گفت: توکل به خدا، حمایت اساتید دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل، همچنین اراده شخصی و حمایت خانواده و دوستان از مهمترین رموز موفقیتم برای کسب رتبه برتر در مقطع کارشناسی ارشد است.
 
مهدوی تصریح کرد: از تابستان سال گذشته پس از اتمام کارآموزی به طور جدی زمینه را برای شرکت در کنکور سراسری مهیا کرده ام و با تلاش دو چندان در ایام قبل از امتحان توانستم این رتبه را کسب کنم./235ب3/
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار